Bedste Gyser På Netflix

September 7, 2021
  1. Gyserfilm: De bedste gysere på Netflix, HBO og Viaplay | Top 15 | 2020

Trust me, det kilder sgu lidt i traumeboksen! Creep Dette er en meget, meget anderledes gyserfilm, som jeg faldt over en dag, hvor jeg lå vandret med sygdom og havde mod på at prøve noget tilfældigt. Det handler i al sin enkelthed om en fotograf, som takker ja til et 1-dagsjob, hvor han skal dokumentere en døende mands sidste dag på video, så hans familie kan se det senere. Manden er dog en bizar fætter og tingene bliver mere og mere klaustrofobisk, klamt og fucker uhyggeligt på sådan en 'jeg bliver dræbt nu, eller også er han flink nok? '-måden! (Creep 2 kan også varmt anbefales! ) Before I Wake Hvis du er i humør til en gyser, som er tankevækkende og giver den der følelse til sidst, hvor alle tingene falder på plads, så er Mike Flanagans klassiker en sikker vinder. Den barberer lidt af uhyggen henimod slutningen, som er ret heftig i starten, men bliver i sin helhed en meget rørende og interessant film. ANNONCE

Gyserfilm: De bedste gysere på Netflix, HBO og Viaplay | Top 15 | 2020

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal se i aften, så har vi fundet de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix lige nu – måske du kan finde lidt inspiration! Listen over de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix er i en uvilkårlig rækkefølge. Diverse subgenrer og nicher er godt blandede. Hvad man ser som den bedste film afhænger jo meget af, hvad man lige er i humør til. Listen er senest opdateret den 6. maj 2020. The Perfection I denne uforudsigelige horror-thriller vender et cellovidunderbarn tilbage for at mødes med sine tidligere lærere. Men de er betaget af en ny talentfuld elev. Læs vores anmeldelse af The Perfection > Creep (2014) En fotograf hyres til at optage en døende mands sidste testamente på video i en hytte langt ude i skoven. Men den døende har knapt så travlt med at dø, og snart begynder kattens iskolde leg med musen i denne semidokumentariske found footage-gyser, der bruger mediet lige så kreativt som gode gamle 'The Blair Witch Project'. Læs vores anmeldelse af Creep (2014) > Wounds Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.

bedste gyser på netflix review

Kan de komme ud igen, er der andre inde på græsmarken eller er de helt alene? In the Tall Grass kan ses på Netflix. Nr. 8: It Comes at Night af Trey Edward Shults (2017) En familie på tre har valgt at isolere sig dybt inde i en skov i håb om at overleve. Der er nemlig noget som truer verden, hvad ved de ikke, men det er strengt forbudt at bevæge sig ud efter mørkerts frembrud. Familien lever strikt og følger daglige rutiner for at overleve, hvilket sættes på prøve da en anden familie finder dem og beder om hjælp. Mistro og paranoia bliver nu en del af tilværelsen, samtidig med at de mærke kræfter nærmer sig. It Comes at Night kan ses på Netflix og Viaplay Nr. 7: The Nun af Corin Hardy (2018) Filmen udspiller sig i et fjernt og øde kloster i Rumænien, hvor en ung nonne pludseligt begår selvmord. Det i sig selv er uhyggeligt nok. Fader Burke får til opgave at tage dertil sammen med en nonne, for at opklare den mystiske sag. Her bliver de mødt af onde, overnaturlige kræfter; en dæmonisk nonne som hjemsøger stedet, hvorfor de to må sætte alt ind i forsøget på at stoppe dens onde gerninger og afsløre den hemmeligheder.

3 af 6 © Intrepid Pictures 2. Hush (2016) Den døve forfatter Madison bor i et isoleret hus i skoven. Hendes ven og nabo, Sarah, kommer en dag forbi for at aflevere en bog, og på vej hjem bliver hun jagtet tilbage til Madisons hus af en maskeret mand. Sarah banker desperat på døren, men Madison kan ikke høre hende – og nu er begge kvinders liv i fare... Se filmen, hvis du synes, at masker er det mest uhyggelige på denne jord! 4 af 6 © Regency Enterprises 3. Mirrors (2008) En tidligere politibetjent bliver sikkerhedsvagt i et storcenter, som har været lukket i en længere periode efter en brand. En dag opdager han, at centerets spejle rummer en drabelig hemmelighed, som sætter både ham og hans families liv på spil. Se den, hvis The Hills Have Eyes skræmte dig til døde, for det er nemlig samme mand, som står bag denne gyser. 5 af 6 4. It (2017) Børn forsvinder pludseligt rundt omkring i byen, og en gruppe udstødte er nødt til at se deres allerstørste frygt i øjnene, når de møder en morderisk og rædselsvækkende klovn.

De opdager meget snart, at der er noget, der forfølger dem, og det vil ikke lade dem forlade skoven. Læs vores anmeldelse af The Ritual > Sinister En forfatter af krimier baseret på virkelige hændelser finder en samling videobånd, der angiver, at der er begået en række brutale mord i det hus, han og familien bor i. Læs vores anmeldelse af Sinister > The Babysitter En ensom 12-årig dreng, der er forelsket i sin babysitter, opdager hurtigt den kolde sandhed om livet, kærligheden og mord. Han opdager nemlig, at babysitteren er del af en satanisk kult, der gerne vil slå ham ihjel. Læs vores anmeldelse af The Babysitter > The Conjuring / Nattens Dæmoner Denne gruopvækkende gyser er baseret på en sand historie og handler om en familie fra New England, der begynder at mærke ånder på deres gård. Læs vores anmeldelse af The Conjuring > Hereditary Efter sin mors død opdager kunstneren Annie og hendes familie en skræmmende historie og kæmper mod ondsindede kræfter, som er uden for deres kontrol. Læs vores anmeldelse af HEREDITARY >

En af dem der er, er The Amityville Horror, hvor Ryan Reynolds spiller den mandlige hovedrolle. Historien om en familie der flytter ind i et hjemsøgt hus er langt fra unik, men den er vellykket, skræmmende og så er den hamrende effektiv. En historie behøver ikke at være unik, for at en film skal være god og det er The Amityville Horror et glimrende eksempel på. Halloween Der findes mange gysere med ubehagelige skurke, men der findes meget få, der er blevet så ikoniske som Michael Myers i de legendariske Halloween film. Den første film er fra det herrens år 1978, og det kan naturligvis ses på filmen, men det er en klassiker, og en af den slags klassikere der skal ses af alle gyserfans, der har bare en lille smule respekt for sig selv og historien for amerikanske gysere. Der er et væld af efterfølgere, og remakes, det er dog langt fra alle sammen der er lige vellykket – så træd varsomt. Saw Når man snakker om gysere i 00'erne, er det fuldstændig umuligt at komme uden om Saw franchisen, der startede i 2004.

Her kan han skrive på sin bog i fred og ro, mens hotellet er lukket i vinterperioden. Men kan han nu også det? Han er blevet advaret forinden, da man let kan blive ensom i et stort hus. Ham der sidst passede hotellet slog hele hans familie og sig selv ihjel efterfølgende. Ikke lang tid efter at familien har indlogeret sig i deres vinter-hjem sner de inde, hvor Jack da også stille og roligt lader sig påvirke af hotellet og dets mulige paranormale aktiviter. The Shinning kan ses på Viaplay.

Læs vores anmeldelse af Wounds > Gerald's Game Gerald's Game handler om en kvinde, der under en sado-masochistisk sexudfoldelse bliver lænket til sengen med håndjern, da hendes mand pludselig dør. Hun befinder sig nu i en hæslig situation, der vækker minder om et barndomstraume. Læs vores anmeldelse af Gerald's Game > Hush (2016) I Hush bliver en døv kvinde overvåget og angrebet i sit afsidesliggende hjem af en psykopatisk morder. Instrueret af Mike Flanagan ( Oculus, Gerald's Game, Ouija: Origin of Evil) Læs vores anmeldelse af Hush (2016) > The Ritual Fire venner fra college-tiden tager på tur i en skov for at komme væk fra det hele og genfinde hinanden. Men det der begynder som en hyggelig tur, udvikler sig til et regulært mareridt, da de tager en genvej og farer vild. Nogle af dem bliver såret, og de er nu strandet i en kæmpe skov. Mens de prøver at finde ud af skoven, støder de på en forladt hytte. Inde i hytten er der nogle gamle artefakter på væggen og knogler spredt ud over gulvet.

Man siger, at det er sundt at grine, og derfor er det også godt at se komedier, hvor man kan få lattermusklerne i gang. Men det er også sundt at være bange, og lade adrenalinen pumpe rundt i kroppen, og hav nerverne helt uden på tøjet i et par timer. Det kan en god gyser eller horror film gøre, og vi har forsøgt at samle en lille oversigt over nogle af de bedste gysere du kan finde på Netflix i øjeblikket. Ondskabens Hotel Der findes nok ikke mange, der ikke har set det legendariske "Here's Johnny" klip, men det er langt fra alle, der har set Stanley Kubricks mesterværk Ondskabens Hotel fra 1980 med Jack Nicholson i hovedrollen. Gyseren er ikke som de gysere, der hitter i øjeblikket. Den er langt mere gennemført på dramaturgien og hele opbygningen af filmens klimaks, hele tiden med en underspillet uhyggelig stemning. Læs også: Sådan får du Netflix i Danmark til kun 17 kr. helt lovligt The Amityville Horror Det er langt fra alle remakes af firsernes gyser klassikere, der er lige vellykket.

  • Tv oversigt i aften
  • Af bdu
  • Riskærs søn nomineret til iværksætter-pris | BILLED-BLADET
  • Her er de uhyggeligste gyserfilm på Netflix | Woman.dk
  • Viborg bolig og erhvervsudlejning palle
  • HASTIGHED MED TRAILER - Se fartgrænserne her
  • Lægerne i lynge
  • De 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix lige nu (maj 2020)
  • Bedste gyser på netflix list
  • Bedste gyser på netflix release

Lad den rette komme ind Den vampyr gyser Lad den rette komme ind er baseret på bogen af samme navn, som er skrevet af John Ajvide Lingqvist, der også skrev manuskriptet til filmen. Den foregår derfor i den grad på forfatterens oprindelige præmisser. Det er uden tvivl en af de bedste gysere, der er lavet i Skandinavien. Den foregår i et langsomt tempo, og det vælter ikke frem med blodhungrende vampyrer overalt. Det er eminent castet, og hele filmen er i top – medmindre man forventer et blodigt voldsorgie. Let Me In Lad den rette komme ind fik fænomenale anmeldelser, og filmen vakte også opsigt i det store udland. Matt Reeves blev sat til at instruere den amerikansk udgave af den svenske film ganske kort tid efter den svenske have haft premiere. Det er et af de bedste amerikanske remakes set i mange år, og selvom man lige skulle have set den originale, kan man sagtens se dens amerikanske pendant. For selvom handlingen i store træk er i identisk, byder den alligevel på en masse andet. The Strangers Kristen og James' liv bliver vendt op og ned, da de kommer hjem efter et bryllup, for at finde ud af, at der er tre maskerede mennesker i nærheden, som kommer til at gøre deres liv til et helvede.