Samsø Posten Nyheder

September 7, 2021

Ingen bred aftale i Folketinget. Kernen i aftalen er, at vi går fra distributionsstøtte til produktionsstøtte. Det betyder, at der støttes journalister og redaktionelt indhold i stedet for papir og tryksværte. Det skal omlægge støtten til nutidens mediebillede, hvor nyheder formidles gennem både trykt avis, internet og mobile løsninger. Red Samsø Posten Mediestøtte forliget rammer lige i maven på Samsø, når Samsø Posten ser sig nødsaget til at dreje nøglen om efter januar 2014, når mediestøtten udebliver. Avisen har fast abonnent oplag og drives af 1, 8 skrivende journalister. Ifølge den nye aftale mellem Regeringen og Enhedslisten skal der som minimum være 3 årsværk. Hvilket man ikke kan leve op til på Samsø Posten. Årsagen er at man ikke har råd til at ansætte flere. En omlægning til ugeavis eller internetavis virker heller ikke som en løsning grundet få annoncører og befolkningens sammensætning på Samsø med en større del uden internetadgang. Mediestøtten har været en væsentlig del af driften for de 8 ansatte på avisen.

Samsø posten nyheder

25 Tillykke med fødselsdagen Margrethe 2. Jens Øster Mortensen I år falder dronningens fødselsdag meget belejligt sammen med at avisen udkommer på majestætens 80-års fødselsdag og her p... Mindeord og Mærkedage 10. april 2020, 20. 20 Langfredag gik flaget på halv Jens Øster Mortensen Langfredag var flaget på halv ved officielle bygninger samt i både Ballen og Brundby, men ikke ved øens kirker. FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 9. april 2020, 21. 15 En kommentar 80 år siden Samsø blev besat - opdateret med Niels Skousen tekst Jens Øster Mortensen Skærtorsdag var det 80 år siden, at Danmark blev besat af det nazistiske Tyskland og på Samsø gik Dannebrog på halv flere... FOR ABONNENTER Næste › Sidste »

29 30 års jubilæum på Samsø Posten jøm Lone Brauer Alexandersen har i dag været ansat 30 år på Samsø Posten Mindeord og Mærkedage 30. april 2020, 16. 21 75 året for Danmarks befrielse - samsing nåede ikke hjem fra Neuengamme Jens Øster Mortensen I våbenhuset i Tranebjerg kirke hænger der en mindetavle for Johan Larsen fra Ballen, der blev myrdet i Kz-lejren Neuengam... FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 30. april 2020, 09. 08 Dødsfald - Søren Waldstrøm jøm Søren Waldstrøm Mindeord og Mærkedage 30. 03 Dødsfald Anne Dorthe Fabricius, 86 jøm Anne Dorthe Fabricius Mindeord og Mærkedage 29. april 2020, 13. 07 80 år. jøm Bodil Hermansen FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 20. april 2020, 12. 43 Mindeord – Carl Arthur Groesbeck, navigatør B-17 I 1943 - 101 år Jens Øster Mortensen Den sidste af de flyvere, der blev skudt ned med deres B-17 bombefly over Alstrup 9. oktober 1943, er død næsten 102 år ga... Mindeord og Mærkedage 16. 48 Dronningen blev fejret i Ørby med gratis suppe til hele byen Jens Øster Mortensen Det rullende royale suppekøkken rundede Ørby Ørby Borgerforening fik den idé at køre rundt i Ørby på dronningens fødsel... FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 16. april 2020, 07.

Samsø Posten overvejer fremtiden

  1. Sommerhuse Henne Strand - Vestkysten Sommerhusudlejning
  2. Tudkoplåg - hvid - Køb billigt hos Med24.dk
  3. Ordbog tysk dansk dansk
  4. I kraft af.reuters
  5. Stjernetegn Vandmand - Læs om Vandmanden & få dit gratis horoskop »
  6. Anden 25 års jubilæum
  7. Fradrag småfornødenheder 2018
  8. Hvem har flyttet min ost
  9. Den amerikanske dream youtube
  10. Tv2 nyheder video
  11. Find Tror Du På Julemanden på DBA - køb og salg af nyt og brugt

23 Ufin argumentation om biogas Læserbrev, lagt på med replik af John Reshaur Enevoldsen Fra Holger Øster Mortensen har vi modtaget: FOR ABONNENTER Natur og Miljø 20. 18 En kommentar Tidsnok John Reshaur Enevoldsen Regering har meldt ud at alle skal sortere i 10 fraktioner FOR ABONNENTER Politik 20. 00 Kort nyt John Reshaur Enevoldsen Opsamling efter pressemødet med udvalgsformand Michael Kristensen efter seneste møde i teknisk udvalg FOR ABONNENTER Pressemeddelelser 20. maj 2020, 16. 30 Deltag i konkurrencen om at skabe trofæer til Kultur- og Ildsjælsprisen lagt på af jøm. Social- og Kulturudvalget opfordrer samske kunstnere til at indsende deres bud på to forskellige trofæer til henholdsvis K... FOR ABONNENTER Sundhed 20. maj 2020, 10. 40 135 er testet fra Samsø Jens Øster Mortensen Klokken 14. 32 19 maj blev der opdateret hvor mange fra Samsø der er blevet testet for Covid-19 og tallet lå der på 135 tes... FOR ABONNENTER Planer og Strategier 20. maj 2020, 08. 47 Planstrategi til vedtagelse John Reshaur Enevoldsen Planstrategien giver et godt overblik over udfordringer og intentioner FOR ABONNENTER Generelt 20.

Nyheder grønland

samsø posten nyheder in usa

21 Brandvæsenet rykkede ud til Containerbrand i Ballen Jens Øster Mortensen Ifølge beredskabet blev det en rolig nytårsaften på Samsø bortset fra en brændende container ved Dokken i Ballen. januar 2020, 09. 56 En kommentar Godt Nytår Jens Øster Mortensen Godt Nytår FOR ABONNENTER Generelt 28. december 2019, 09. 11 Klar til sne – og højvande Jens Øster Mortensen Sneen lader vente på sig - ganske som det har set ud de sidste mange år FOR ABONNENTER Generelt 26. december 2019, 11. 37 Den heldige champagnevinder Jens Øster Mortensen Det blev Annette Rasmussen i Brundby der vandt årets champagne i nytårs konkurrencen. FOR ABONNENTER Generelt 19. december 2019, 21. 46 En kommentar Et langt lægeliv foldede sig ud Jens Øster Mortensen I 1961 forlod Showcat Jazrawi Mosul i Iraq, for at uddanne sig til læge på Humboldt universitetet i DDR's hovedstad Østber... december 2019, 14. 06 58 årig samsing fra sunket motorsejler fundet død på Sejerø Jens Øster Mortensen Den ulykkelige hændelse, der natten til onsdag, betød at en 30 fod lang motorsejler sank i havet ud for Ballen, har nu fun... december 2019, 06.

Samsø posten nyheder in usa

Mindeord og Mærkedage Mindeord og Mærkedage 13. maj 2020, 18. 18 Dødsfald - Tove Agerskov Rasmussen - 60 år jøm Tove Agerskov Rasmussen Mindeord og Mærkedage 7. maj 2020, 11. 11 Dødsfald - Elise Hansen - 97 år jøm Elise Hansen, Nordby Mindeord og Mærkedage 6. maj 2020, 16. 20 Rockhotellet runder et kvart århundrede Jens Øster Mortensen Guf og Rasmus Hanevold har grund til at være tilfredse med at Brundby Rockhotel nu runder de 25 år med musik, kultur, mad... FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 6. 33 Dødsfald - Henning Larsen 87 år jøm Henning Larsen FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 5. 55 En kommentar Så blev Danmark atter frit - Jens, 10 år, Grethe 14 år i 1945 Jens Øster Mortensen På Samsø er der fortsat mange der har oplevet besættelsen af øen og oplevelsen af at Danmark endelig blev befriet for de t... FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 4. maj 2020, 22. 17 Kransenedlæggelse ved de allierede flyvere Jens Øster Mortensen Befrielsen, blev udover lys i vinduerne, også fejret med kransenedlæggelse ved de allierede flyvere fra 2. verdenskrig FOR ABONNENTER Mindeord og Mærkedage 4. maj 2020, 08.

Der bliver fremover ingen mediestøtte til Samsø Posten med den nye medieaftale, så nu overvejer ø-avisen at blive ugeavis. Offentliggjort: 21. 01. 13 kl. 02:44 Det er utopisk for Samsø Posten at udkomme som dagblad, når den netop indgåede mediestøtteaftale træder i kraft. Det fortæller ejer og udgiver Morten Christensen til oven på fredagens aftale, der stiller krav om tre ansatte journalister for at være støtteberettiget. Det krav opfylder ø-posten ikke, da den kun har to journalister, og dermed må avisen vinke farvel til ca. 1, 3 millioner støttekroner. Og flere journalistiske ansatte er ikke en realistisk mulighed, mener udgiveren: "Jeg kan ikke gøre noget. Det kan jeg ikke. Vi har haft underskud de seneste to år, og mit budget går i nul i år. Så fortsat at udkomme som et dagblad, det er utopisk, " udtaler han og fortæller, at man i stedet overvejer at overgå til at være ugeavis. - TBC

Avislæsere på Samsø risikerer at skulle vente længe på deres lokale avis. Samsø Posten mister nemlig fra 2014 statstilskuddet på 1, 3 millioner kroner på grund af ændringer i mediestøtten, og derfor er der udsigt til, at avisen ikke længere bliver proppet i brevkassen fem gange om ugen, som det sker i dag, siger direktør og ejer af Samsø Posten Morten Christensen. - Vi skal nok udkomme i en eller anden form, men nok kun som ugeavis - og det vil Samsø og nærdemokratiet miste en hel del på, siger Morten Christensen. Ingen netavis Han forestiller sig ikke umiddelbart, at Samsø Posten fremover kun udkommer på internettet og ikke som papiravis. - Det vil være urealistisk på grund af befolkningens sammensætning. Der er mange ældre på Samsø, som ikke har adgang til internettet, og de vil så ikke have mulighed for at læse avisen. Morten Christensen vil nu kontakte ministeren for By, Bolig og Landdistrikter, Carsten Hansen, i et forsøg på at hente hjælp til den trængte avis.

Samsø Posten har brug for Hjælp! Søren Vanting, Nørregade 2 Hornsyld, Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Østjyllands Storkreds. Opstillet i Djurs og Hedensted kredsene. På øen Samsø i Kattegat drives et dagblad ud fra traditionel udgivelses format, som trykt dagblad fem gange ugentligt. Den har været udgivet i 105 år og været udsat for konkurrence i form af lokal redaktioner fra Stiften og Kalundborg. Nu er det i midlertidigt ikke konkurrence der kan dræbe initiativet og virksomheden bag Samsøs sidste dagblad. Samsø er en ø med bemærkelsesværdig megen vindenergi. Rent faktisk produceres over 1/6 af hele Østjyllands vindenergi produktion på øen. En ø med godt 3. 900 indbyggere i 2012. Øen er kendt for sin foretagsomhed og turisme og energi omstilling. De kan og vil på øen …..... Øen står til ny havn syd for Ballen i 2013. Det lover godt for infrastrukturen på øen. Bedre bliver det måske om kattegatforbindelsen bliver en realitet. Transportministeren har indkaldt regionens aktører for at komme nærmere en løsning på infrastruktur investeringerne.

Gennemsigtighed på sider Se mere Facebook viser oplysninger for at hjælpe dig med bedre at forstå formålet med en side. Se handlinger, som er blevet udført af de personer, som administrerer og offentliggør indhold. Siden blev oprettet 8. december 2016