Hæklet Kb Abe &Middot; Hæklet Kb Abu Dhabi

September 7, 2021
  1. Hæklet kb abe images
  2. Hæklet KB-abe og endnu en hæklet fødselsdagsgave
  3. Hæklet kb abe lincoln
  4. Hæklet kb abe store

Garn til hæklet abe I opskriften står der at man skal bruge Rio bomuldsgarn (fra Lammy) til selve kroppen. Det er et lidt tykkere garn end det almindelige 8/4 bomuld. Rio løber 125 meter/50 gram og almindeligt bomuld ligger ofte mellem 160-170 m/50 gram. Desuden er det merceriseret og har derfor et lidt blankt udseende. For at kroppen får den rigtige størrelse er det derfor vigtig, at man finder samme garn eller noget der er tilsvarende. Jeg har hæklet i Cotone fra Lana Grossa (farve 030) og det er også merceriseret bomuld og har også en løbelængde på 125 m. Desuden er det vigtigt, at der hækles stramt. Jeg valgte at bruge en nål nummer 2 ½ og min abe minder rigtig meget om den oprindelige træabe i størrelsen og man kan ikke se noget af fyldet igennem:) Til de lyse dele har jeg anvendt Cotton nr. 8 (farve 201) den samme som i opskriften. I benene og armene er der anvendt elefanttråd og det fandt jeg i Plantorama - et bundt med 13 stænger kostede en 20'er og der skal kun bruges 3 til en enkelt abe.

Hæklet kb abe images

  1. Hæklet kb abe and son
  2. Hæklet kb abercrombie
  3. Hæklet kb abe images
  4. Hæklet kb abeilles
  5. Hvad er et essay
  6. Verdens mindste hund
  7. Håndbold live streaming
  8. Hæklet kb abu dhabi
  9. INTERSPORT | Verdens største sportskæde - The Heart of Sport
  10. Hvad kan jeg låne til hus
  11. Cykelruter i danmarks

Hæklet KB-abe og endnu en hæklet fødselsdagsgave

Jeg hæklede et lille stykke af armene og benene og monterede så elefanttråden i bunden inden jeg hæklede videre. Så derfor hæklede jeg rundt om tråden og kunne fylde armene og benene efterhånden. Det fungerede fint for mig og måske er det lidt bøvlet, men på den anden siden kan man styre fyldet og man får et godt resultat i sidste ende. Når jeg klipper elefanttråden til i længden (når jeg næsten er færdig) bøjer jeg den ned i armen/benet og laver en bue foroven, der drejes så den vender i den rigtige retning, når armene og benene senere syes på. Håber du forstår, hvad jeg mener. Det er også vigtigt, at benene ikke bliver alt for hårdt stoppet ud for oven og at man former dem lidt flade, der hvor de skal syes fast. I opskriften skal man lave en luftmaskerække og derefter lime den på over snuden. Jeg har valgt, at sy den på med små sting med sytråd i samme farve og enderne fra garnet trækker jeg ind i hovedet. I selve opskriften er der ikke nogen monteringsvejledning, men der henvises til Garn grammatik som har lavet en rigtig fin billede vejledning, som kan være fin at følge, når hovedet og øjenstykket skal laves og monteres.

Hæklet kb abe lincoln

Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at eksemplarfremstilling (i et hvilket som helst materiale) med henblik på salg udgør en krænkelse af vores ophavsret og kan retsforfølges. ER DET TILLADT AT DELE HÆKLEOPSKRIFTER PÅ KOPIER AF KAY BOJESENS DESIGNS PÅ HJEMMESIDER OG PÅ DE SOCIALE MEDIER? Vi synes, det er sjovt, og at det siger meget om Kay Bojesens brede appeal, at der udvikles hækleopskrifter på baggrund af hans værker, og at de i stor stil deles på de sociale medier. Vi vælger at anse dette som en hyldest til Kay Bojesens ikoniske designs. Derfor tillader vi, at hækleopskrifter fortsat deles, så der kan holdes liv i hæklenålene. Men vi må understrege, at det ikke er tilladt at udnytte dem kommercielt. ER DET TILLADT AT SÆLGE HÆKLEOPSKRIFTER PÅ KOPIER AF KAY BOJESENS DESIGNS? Kay Bojesens værker er beskyttet af ophavsret, og disse rettigheder tilhører Kay Bojesens familie. Rettighederne til kommerciel udnyttelse er licenseret til Rosendahl Design Group A/S, der er forpligtet til at værne om rettighederne og de ikoniske designs på vegne af familien.

Hæklet kb abe store

Montering af KB abe (med billeder) | Garnhåndarbejde, Hækling, Hækleopskrifter