Lokaler Til Leje

September 7, 2021
  1. Lejlighed til leje
  2. PPT - SÃ¥dan finder du ledige lokaler til leje PowerPoint Presentation - ID:7772919

Forside webmand 2019-06-19T16:13:46+00:00 Der er et stigende behov for erhvervslejemål i Nordsjælland. Beskæftigelsen i Danmark bliver bedre år for år, og virksomhederne vokser således også. Start-ups, iværksættere og etablerede virksomheder vækster, og der brug for erhvervslokaler til at understøtte væksten. Det kan være vanskeligt for start-ups, iværksættere og virksomheder at finde frem til de helt rette lokaler. Hos hjælper vi iværksættere og virksomheder med at finde erhvervslejemål af høj kvalitet til fornuftige priser. Kontakt for at høre nærmere om vores nuværende katalog af erhvervslejemål.

Lejlighed til leje

  • Hvor meget kan jeg købe bolig for
  • De små haver
  • Lokaler til lève le voile
  • Lokaler til leje - Besøg os og se vores lokaler, eller book en fremvisning!
  • Udrensning af kroppen 2017
  • Se Fuld af løgn online - Viaplay.dk
  • PPT - SÃ¥dan finder du ledige lokaler til leje PowerPoint Presentation - ID:7772919
  • Lokaler til leie oslo
  • Lokaler til lejeu
  • Hus til leje
  • Eksporter bil & få en høj præmie | Vi giver de bedste priser‪ | Hos MBA biler

Læs mere nedenfor. Skal du undervise, holde møde eller konference? Og vil du leje et lokale? Her kan du finde information om VIAs lokaler til undervisning, idræt, møder og konferencer. Hos VIA kan virksomheder, foreninger og kommuner leje vores undervisningslokaler, auditorier og mødefaciliteter med eller uden forplejning i 11 byer i Region Midtjylland. Vi lejer ikke ud til private fester og selskaber. OBS: På grund af situationen med corona er alle VIAs bygninger lukkede - og det er derfor ikke muligt at leje lokaler. Når situationen med coronavirus er overstået, og/eller samfundet er åbnet langt mere op, så hverdagen er vendt tilbage i VIA, vil vi igen tilbyde at anvende lokaler på campusserne til private arrangementer. Tidspunktet for dette er endnu ukendt. Har du allerede booket et lokale, har du modtaget en mail med mere information. Du kan leje VIAs lokaler til blandt andet undervisning, konferencer, idræt og møder, og du har mulighed for at bestille forplejning. VIA har adresse i 11 byer i Region Midtjylland, og du kan leje lokaler i Aarhus Centrum eller Aarhus Nord, Horsens, Holstebro, Herning, Randers, Silkeborg, Viborg, Ikast, Grenaa, Nørre Nissum og Skive.

rækkehus til leje aalborg

PPT - SÃ¥dan finder du ledige lokaler til leje PowerPoint Presentation - ID:7772919

PPT - Sådan finder du ledige lokaler til leje PowerPoint Presentation - ID:7772919 Skip this Video Loading SlideShow in 5 Seconds.. Sådan finder du ledige lokaler til leje PowerPoint Presentation Download Presentation Sådan finder du ledige lokaler til leje 14 Views er din indgangsvinkel til nye lokaler til din virksomhed. Søger virksomheden nye kontorlokaler, produktionslokaler, lager, en kombination af det hele eller noget helt andet? Uanset er der hjælp at finde her på siden! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Presentation Transcript SÅDAN FINDER DU LOKALER TIL LEJE er din indgangsvinkel til nye lokaler til din virksomhed. Søger virksomheden nye kontorlokaler, produktionslokaler, lager, en kombination af det hele eller noget helt andet? Uanset er der hjælp at finde her på siden. I menuen til højre kan du læse om forskellige placeringsmuligheder for jeres fremtidige lokaler. Når du er klar kan du oprette en søgning efter nye lokaler ved at anvende et af de links du ser i boksen til højre på siden.

​ Vi har to forskellige selskabslokaler til forskellige arrangementer. Det er hhv. Salen i Nordre Længe og Stuerne i Vestre Længe. SALEN i Nordre Længe, til 150 personer Godkendt til 150 personer (der er bestik og service til 100 personer). Lindegaarden får i øjeblikket renoveret tag, mure, døre, porte og vinduer. ​Restaureringen vil være færdig til sankt hans 2020. ​Der må derfor påregnes begrænset adgang til gård og have. I SALEN må der spilles dæmpet musik frem til kl. 22. Efter kl. 22 er musik IKKE tilladt. Dette af hensyn til de omkringboende. Se HER hvornår der er ledig. Se Priserne HER. STUERNE i Vestre Længe, til 50 personer Godkendt til 50 personer. I STUERNE må der spilles dæmpet musik frem til kl. 02. 02 er musik IKKE tilladt. Dette af hensyn til de omkringboende. ​Se HER hvornår den er ledig. Se Priserne HER. Kontakt os for at leje festlokaler Vil du gerne høre mere om vores hyggelige festlokaler til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi fortæller dig gerne om muligheder, priser, regler og meget mere.

Det er tiltænkt dig, der søger efter et kontor, et par gange om ugen, hvor du kan stoppe ind forbi, nyde en kop kaffe, åbne din laptop og arbejde et par timer. Adresseservice er til dig og din virksomhed, der ønsker en professionel virksomhedsadresse. Vælg et af de mange Voxeværker rundt i Danmark og få tilladelse til at anvende det, som din nye firmaadresse. Du kan læse meget mere om vores priser på de forskellige kontorer i Danmark lige her. Hold dig ajourført med Nyheder Hvilke kontorer er ledige? Vi har fart på og derfor er Voxeværket en så dynamisk virksomhed, at vi ikke kan fortælle dig præcist hvad der er ledigt. Det vil kræve at vi opdaterer vores hjemmeside og dette tekstafsnit hver dag. Dog har vi oprettet en nyhedsside, hvor vi forsøger at holde dig opdateret konstant på nye lejemål, nye tiltag, nye ejendomme og nye mødelokaler. Du kan gå til nyheder lige her. Tilgengæld har vi mulighed for at guide dig, hvis du tager kontakt til os og spørger ind til lige netop det kontordomicil, som du søger plads i.