Iphone Vil Ikke Tænde

September 8, 2021

Ingen hjemmeknap? Tilføj en virtuel hjemmeknap på en måde, der ligner, hvordan vi tilføjede en låseskærmsknap ved hjælp af menuen Hjælpemidler. Se vores dybdegående artikel, hvis din hjemmeknap ikke fungerer. Genstart af enheden regelmæssigt vil også hjælpe med at forhindre dette problem på en ældre enhed. Det andet aspekt at være opmærksom på handler omiOS-opdateringen. Hvis din iPhone er en ældre model som iPhone 4S-5C, kan du muligvis vente, før du opgraderer din iOS. Faktisk gør Apple ikke den nye iOS 11 tilgængelig for de ældre telefoner eller apps, der bruger en 32-bit arkitektur. Tilsvarende, i Hvis du har en ældre iPhone-model, 5C eller 5S, skal du vente et par uger, efter at en ny iOS er frigivet, før du beslutter at opgradere din enhed. Det sparer dig for meget hjertesorg med problemerne. Ingen tid? Se vores video! Resumé Hvis du stadig oplever problemet, skal du muligvis tage enheden til et Apple-reparationscenter, og lad dem se på enheden. Apple plejede at have et program, hvor du kunnenå iPhone Support og give dem dit telefonnummer, så de var i stand til at køre fjerndiagnostik på dit batteri og derefter sende dig en tekst om status for dit batteri.

Iphone vil ikke tænde eller oplade

Indrøm det. Du ved ikke, hvordan man bruger det iphone, som du for nylig blev givet. Nå, behøver du ikke at bekymre dig om det længere. Artiklen nedenfor har masser af tips til at hjælpe dig tage kontrol over din nye favorit stykke teknologi. Hold læsning for at tjekke de bedste samling af iphone tips på nettet. Skær ned på lysstyrken på skærmen for at spare på batteriet. Du kan opnå dette i din iPhone indstillinger område. Ved en lavere lysstyrke, kan du finde din iPhone varer meget længere. Dette er især nyttigt, hvis du ved, du kommer til at gå lang tid mellem opladningerne. Kunne du tænke dig en nem måde at tage et billede af telefonens aktuelle skærm? Prøv denne! Tryk på hjem og sove knapper på samme tid, og vente på, at lyden af ​​et kamera klikke. Derefter hovedet over til dine gemte fotos. Du bør se et billede af skærmen i mappen. [Vind smart telefon af dit valg! ] () Det er en verden af ​​telefonens applikationer, og meget snart telefoner kommer til at erstatte bærbare computere.

iphone vil ikke tænde efter tab
  1. Apple iPhone 7: Jeg kan ikke tænde min telefon
  2. Grangaarden – – Knækbrød fra Bageri Grangaarden
  3. Præsidenter
  4. Iphone vil ikke tænde efter vand
  5. Iphone vil ikke tænde songs

Iphone vil ikke tænde full

Som Apple-bruger løber man sjældent ind i problemer, som ikke kan klares med at genstarte eller opdatere enheden. En del brugere af iPhone (og enkelte brugere af iPads) vil dog kunne rapportere oplevelser med samme type fejl. Vi vil her gennemgå hvordan Genstart / Force Restart af iPhone rapportere oplevelser med samme type fejl. Vi vil her gennemgå hvordan en iPhone og iPad tvinges til at genstarte. Genstart / Force Restart er en indbygget funktion i alle enheder, som tvinger enheden til at slukke helt ned og starte op fra bunden. Funktionen sletter ikke gemte data (apps, billeder kontakter, etc. ) fra enheden, men ikke-gemte data (igangværende beskeder o. a. ) forsvinder. Hvornår bør jeg forsøge med Genstart / Force Restart? I ny og næ kan der ske en softwarefejl på iPhones eller iPads som betyder ar enheden "fryser" (enheden reagerer ikke på inputs) eller "går i sort" (sort skærm - uden mulighed for at få billede frem). Hvordan Genstarter / Force Restarter jeg min enhed?

Hvis du ikke allerede har fået i iPhones og bruger programmer, du har brug for at komme i gang nu. Der er en verden af ​​forskellige applikationer derude, der kan håndtere en stor del af din daglige forretning. Hvis du tilfældigvis til at få iphone våd, det sidste, du ønsker at gøre, er at tænde den. Ved at dreje det på dig risikerer kortslutning produktet. I stedet bør du håndklæde tør den, og derefter sætte det ind i en Ziploc pose. Efter dette sted det i en skål med kogte ris og lad det sidde der, indtil fugten tørrer op. Der er en enkel måde at slette en masse tekst, når du skriver på din iPhone. Start ved at holde på slettetasten. Det begynder at slette ord brev-by-brev og så vil det begynde at slette ord-for-ord. Holdes knappen nede vil hjælpe dig med at slette alt på skærmen meget hurtigere. Hvis din iPhone bruger iOS4 platform, kan du opleve, at køre mere end én app drastisk vil bremse telefonens ydeevne. Tryk to gange på knappen Hjem for at få vist en liste over alle aktuelt kørende og suspenderede apps.

iphone vil ikke tænde efter opladning
  1. Maling til badeværelse
  2. Hvornår er der valg 1