Thorup Strand Røgeri: Køb Frisk Fisk Online - Direkte Fra Thorupstrand Røgeri

September 8, 2021
  1. Thorup strand røgeri resort
  2. Thorup strand røgeri home
  3. Thorup strand røgeri inn
  4. Thorup Strand - Wikipedia, den frie encyklopædi
  5. Thorup strand røgeri webshop

Oversigt Regnskab Nøgletal Roller Medier Selskabsform: Anpartsselskab Etableret: 2015 Antal ansatte: 2 - 4 Bruttofortjeneste 2018: 529' DKK (2017: 831' DKK) Resultat før skat 2018: -201' DKK (2017: 55' DKK) Likviditetsgrad Ikke tilfredsst. (12, 77%) Afkastningsgrad (-15, 6%) Soliditetsgrad (-51, 2%) 2018 2017 2016 Nettoomsætning - Bruttofortjeneste 529 831 171 Årets resultat -156 74 -437 Egenkapital i alt -630 -474 -547 Status balance 1. 231 1. 332 1. 507 Valutakode DKK Officiel virksomhedsinformation Reklamebeskyttelse Juridisk navn: Thorupstrand Røgeri ApS CVR-nr: 36911468 CVRP-nr: 1020452206 NACE-branche: 472300 Fiskeforretninger Adresse: Toftholmvej 43, 9690 Fjerritslev Postadresse: Startdato: 28-05-2015 Selskabskapital: 60. 000 CVR/Virk

Thorup strand røgeri resort

Det siger kunderne om os 4, 9 på Facebook 4, 5 på Google Os fra "Gutterne på kutterne" Thorupstrand Røgeri blev stiftet i 2015 af Lisbeth, Jesper og Bo, der som søskende voksede op i en rigtig fiskerfamilie i Thorupstrand. Bo og Jesper startede som helt unge med at tage på havet med deres far, og nu sejler de ud som selvstændige med båden HM 94 og fanger friske fisk til røgeriet. I kan følge deres position på havet her: HM 94 EM OLSEN 1 (Vesselfinder)

thorup strand røgeri theatre

Thorup strand røgeri home

Thorup Strand Overblik Land Danmark Kommune Jammerbugt Sogn Vester Torup Postnr. 9690 Fjerritslev Demografi Indbyggere 195 [1] (2014) Oversigtskort Thorup Strand Thorup Strands beliggenhed i Danmark Koordinater: 57°8′23. 4924″N 9°7′33. 7476″Ø / 57. 139859000°N 9. 126041000°Ø Thorup Strand (også skrevet som Thorupstrand eller Torup Strand) er et fiskerleje ved Skagerrak i Jammerbugt Kommune. Vester Torup er nærmeste tætbebyggelse beliggende fire km syd for fiskerlejet. Thorup Strand har et par hundrede fastboende, men mange tusind sommerhusbeboere i området. [1] I maj 2015 sendte TV 2 første afsnit af tv-serien Gutterne på kutterne, der følger fiskeriet til havs, fiskerne og deres familier i Thorup Strand. I efteråret 2019 blev femte sæson af serien sendt, og det samlede antal af sendte afsnit er nu 32. [2] Fiskeri [ redigér | redigér wikikode] De fire kystbåde HM83 - Vestfjord, HM90 - E. M. Olsen, A15, og A126 - Hebron på stranden i 2004. Thorup Strand er en af Europas største kystlandingspladser med ca. 20 fiskebåde og omkring 40 fiskere beskæftiget.

Det er vores egne fisk vi gerne vil være kendt for, siger de tre søskende i flok Der har også sneget sig fremmede fisk ind i røgeriet, nemlig norske laks, som de tre ved vil blive efterspurgt. - Men det er vores egne fisk vi gerne vil være kendt for, siger de tre søskende i flok. I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan Bo, Jesper og Lisbeth gør klar til åbningen. Og i Nordjylland Live i aften kan du møde dem i studiet.

Thorup strand røgeri inn

Fiskerlejet er også et af få steder på den jyske vestkyst som fortsat har professionelt fiskeri med kystbåde direkte fra åben strand. Bådene bliver trukket ud i Jammerbugt af et spil som drives fra spilhuset på land med wire forankret ude i vandet. For at slæbe bådene op igen på land benyttes en kraftig bulldozer. [3] Hvis vejret tillader det, drager fiskerne ud på fiskeri nogle timer efter midnat, så de er fremme på fiskepladsen i Skagerak ved solopgang. I sommerperioden sker det allerede omkring kl. 2, mens fiskerne om vinteren kan sove et par timer længere. De vender tilbage til stranden om eftermiddagen, oftest imellem kl. 14 og 17. Der fiskes primært med snurrevod. De tre foreninger Thorupstrand Kystfiskerlaug, Thorupstrand Fiskeriforening og Han Herred Havbåde etablerede en fælles forening med navnet Thorupstrand Landingsplads Pakhusforening. Den skulle stå for at der 11. marts 2014 blev indviet et helt nyt 1000 m 2 stort pakhus samt landingsanlæg på stranden. Der kom blandt andet en moderne forarbejdningshal og et ismagasin, hvilket gjorde det muligt at forarbejde fiskene på stranden kort tid efter de er fanget.

har lige lavet rødspætte filer med alt tilbehør. det er bare guf det "smag af fisk" og ikke af pap s... om ned fra supermarkedet. købt den stor fiskepakke fundet ud tilfreds med kvaliteten ☆☆☆☆☆ See More Bestilte fisk, der blev leveret fredag. Bl a en side laks, som vi fik fredag aften. Det var bare så... lækkert. Giver jer 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ See More Så lækker fisk (specielt rødspættefileterne var helt fantastiske) - butikken fremstår virkelig pæn,... ren og lækker - personalet: helt i top service 😍👌🏼🇩🇰.. og så kunne vi ikke stå for Jespers nøglering 👊🏻😎 See More

Thorup Strand - Wikipedia, den frie encyklopædi

To brødre fra kendt tv-serie laver røgeri sammen med deres søster. De satser på råvarer, som de selv fanger, men også laks. I morgen fredag åbner et nyt røgeri i landsbyen Vester Thorup ved Fjerritslev og ikke langt fra Thorupstrand, hvor mange af råvarerne, især torsk, til det ny røgeri vil komme fra. De tre søskende Jesper, Lisbeth og Bo alle med efternavnet Olsen åbner Thorupstrand Røgeri i Vester Thorup. Foto: Michael Andersen Det er nemlig brødrene Jesper og Bo Olsen, der sammen med deres søster, Lisbeth Olsen, har besluttet at åbne røgeri. Brødrene, der fisker fra Thorup Strand og er kendt fra tv-serien Gutterne fra Kutterne, skal levere fisken og passe røgningen, mens deres søster skal stå for det administrative og passe butikken. Målet er også at sælge til forretninger over hele Danmark, men de tre søskende tager et skridt ad gangen. - De sidste mange uger har vi prøvekørt rygeovnen og eksperiementeret med forskellige krydderier. De fisk, der går herfra, skal bare være i orden, lyder det fra Jesper Olsen.

Thorup strand røgeri webshop

  • Spørgsmål til quiz sheet
  • Thorup strand røgeri lake
  • Rejser til Sunny Beach, Rejser til Bulgarien, Sortehavet
  • Thorup strand røgeri ma
  • Lægter jem og fix byggemarked
  • Thorup strand røgeri beach
  • The Minds of 99 - Текст песни K Før Ærlighed - RU
  • Forårsruller opskrift – Sådan laver du selv rigtig lækre forårsruller
  • Thorup strand røgeri
  • Thorup strand røgeri proff

Nærmeste campingplads er Klim Strand Camping. Der er mulighed for at leje mange sommerhuse, ligesom der findes en del bed and breakfasts i området omkring Thorup Strand. Thorupstrand Kystfiskerlaug [ redigér | redigér wikikode] Kystfiskerlauget blev stiftet i oktober 2006 som et anpartsselskab og kooperativ, hvor alle kystfiskerne ved Thorup Strand er medlem. [7] Her har de opkøbt fiskekvoter for omkring 90 millioner kr., og derefter placeret dem i lauget. Det betyder at kvoterne ikke kan blive gjort til genstand for individuel spekulation, omsætning eller frasalg. [8] Hver båd betaler 100. 000 kr. for at blive medlem af lauget, og dette beløb tilbagebetales ved udmeldelse, men uden af fiskeren kan tage fiskekvoter med. Der er tradition for kystfiskeriets familier driver partsfiskeri. Det betyder at en båd, dens redskaber og hvert af dens besætningsmedlemmer får hver deres ligelige part af fangstens værdi. Fiskerne ved Thorupstrand er også fælles om drift og vedligeholdelse af landingspladsen og samlecentralen.

Varmrøgede fisk har den kraftigste smag. I tilknytning til røgeriet har vi butiksudsalg med vores røgvarer samt årstidernes ferske fisk.

ThorupStrand Røgeri er beliggende i en tidligere fiskefabrik på Toftholmvej 43 i landsbyen Vester Thorup, blot 5 kilometer fra Thorupstrand, hvor fiskene landes. Fiskefabrikkens 200 m2 er moderniseret og istandsat. Røgeriet er forsynet med de bedst funktionelle og fuldautomatiske røgeovne, hvilket sikrer et ensartet kvalitetsprodukt. En røgning består af tre trin: Saltning, tørring og røgning. Vi tør- og håndsalter, fordi vi på den måde opnår den højeste kvalitet. Samtidig har vi utrolig stor fokus på de enkelte produkter og fiskearter, og sørger for, at de får den rigtige tid i røgeovnen – ved den rigtige temperatur. Vi producerer både varm- og koldrøgede fisk. Varmrøgede fisk er typisk i ovnen i forholdsvis kort tid ved høje temperaturer, mens koldrøgede er røget ved temperaturer ned til 20 grader, men er til gengæld i ovnen i længere tid. Varmrøgede fisk har den kraftigste smag. I tilknytning til røgeriet har vi butiksudsalg med vores lækre røgvarer. Udvalget af fisk hos ThorupStrand Røgeri afhænger af årstidens og dagens fangst på kutterne.