Rejser Til Kroatien

September 8, 2021

Tunesien er Nordafrikas strålende diamant. I de nordlige egne af landet finder man nogle af verdens bedste strande og badebyer, mens de sydlige egne præges af smukke, ensomme ørkener. Tunesien er varmt året rundt, og har sommertemperaturer mellem 30-40 grader. Middelhavets krystalklare vand er ligeledes varmt året rundt, hvilket gør, at man kan besøge Tunesien året rundt. Tunesien har et generelt lavt prisniveau, som ligger under det halve af det danske. Landets påvirkning af den klassiske, middelhavskultur er fantastisk, og dets historiske, arabiske rødder byder på oplevelser og seværdigheder, som ikke er at finde andre steder i verden. Med byer såsom hovedstaden Tunis, ferieparadiset Monastir, ungdommelige Sousse og middelhavsøen Djerba, kan man umuligt vælge forkert. Med charterrejser til Tunesien kan man opleve et af verdens mest interessante, undervurderede og smukkeste lande. Tunesiens natur og byer Tunesien har været ufatteligt heldigt med sine naturlige omgivelser. Foruden de exceptionelle sandstrande, har Tunesien et voldsomt varierende landskab, som byder på utallige oplevelser.

Visum til hele verden. Kulturrejser. - Alt Rejser A/S

rejser til kroatien 2

Billige rejser til athen

Den klipperige kystræning afbrydes med jævne mellemrum af små, charmerende badebugter med smukke stenstrande, hvor du kan bade og slappe af i solen. Vandet ved den kroatiske kyst er noget af det reneste i Europa, og klarheden samt de lune temperaturer giver rigtig gode muligheder for at opleve det fascinerede liv under havets overflade. Rejs til Kroatien med Sunweb Sunweb har et godt udvalg af hoteller på Dubrovnikkysten i det sydlige Kroatien, og vi har uden tvivl også en ferie, der passer til dig. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Kroatien

Rejser til kroatien fra jylland

rejser til gotland

Kroatien - Stort udvalg af billige rejser til Kroatien | Sunweb

Grønland - Fascinerende rejser til Grønland - Book din rejse her

Byens centrum og den gamle bydel ligger ca. 4 km væk og er tilgængelig med bus. Desuden er der omkring 20 km til... Pris pr. 490 kr 6. 979 kr 3. 490 kr 10 tilbage Tirena Sunny Hotel by Valamar Dette hotel ligger midt imellem grønne fyrretræer og oliventræer i en romantisk middelhavshave. Det ligger herunder 300 m fra stranden tæt på den gamle bydel i Dubrovnik ved kysten af Bab... Pris pr. 568 kr 7. 135 kr 3. 568 kr Apartments More Dette dejlige hotel har beliggenhed i Dubrovnik. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de... Pris pr. 706 kr 7. 413 kr 3. 706 kr Hotel Kompas Middelklassehotellet ligger lige ved stranden. Der er ca. 3, 5 km til bymidten og ca. 4 km til den smukke gamle bydel. Lige i nærheden er der desuden forbindelse med offentlig transport (c... Pris pr. person, 4. 080 kr 8. 160 kr 4. 080 kr Renata Dette lejligheds-kompleks ligger i Makarska, som er et velkendt feriemål for turist ved Makarska Riviera.

  1. Rejser til bali
  2. Rejser til kroatien da
  3. Rejser til kroatien fra billund
  4. Sko århus
rejser til irland

Istrien – Kroatiens nordlige punkt Den nordlige halvø Istrien er et yderst populært rejsemål og er især et attraktivt sted for dig der vil på camping. Her kan du både besøge en række små idylliske byer, heriblandt en af verdens mindste byer, se det smukke 2000 år gamle romerske amfiteater i byen Pula og ikke mindst bade i det krystalklare hav. Man skal dog være opmærksom på at strandene på Istrien ikke er sandstrande men derimod klippestrande, hvorfor det kan være nødvendigt at have badesandaler på under rejser til Kroatien. Byer du skal besøge Byen Pula er beliggende i halvøens sydspids og er den største by i området. Byen er præget af romerske ruiner, og det er især det gamle amfiteater bedre kendt som "Arenaen" der er værd at se. Arenaen har før i tiden været vært for gladiator-kampe og kunne huse hele 20. 000 tilskuere. Hvis man er i byen i sommerperioden, anbefales det at deltage i et af de mange kulturelle begivenheder der bliver afholdt i Arenaen. Derudover kan man også besøge det romerske Forum i byens midte, hvor man bl. a. kan se et rådhus og det gamle tempel August fra det første århundrede.

Gennem de senere år har Etiopien oplevet en stærk økonomisk vækst, hvilket blandt andet skyldes, at der investeres kraftigt i at forbedre landets infrastruktur og landbrug med henblik på eksport. Hovedstad: Addis Abeba Indbyggertal: Ca. 99 millioner Sprog: Amharisk Areal: 1. 160. 000 km2 Tidsforskel: +1 time Valuta: Birr (ETB)