Afhentning Af Haveaffald

September 8, 2021

Vi fik nogle tilbud fra flere firmaer, hvor Dansk Hus og Have Service (DHOHS) var klart billigst. Her ca. 1 år efter har vi stadig gadens flotteste plæne, den største og tætteste hæk og vores fliser ligger fint. Trappen som DHOHS selv foreslog, er simpelthen så flot, og vi blir stadig spurgt nysgerrigt af mange, hvem der har lavet den... Så det er ikke altid at pris følger kvalitet 😉 Vi kan absolut anbefale DHOHS med 5 stjerner... Anders Hesselvang Gistrup Anlæg af have ved nybyggeri. I forbindelse med nybyggeri fik vi anlagt have og lagt fliser hvilket vi har været meget tilfredse med. God kvalitet til rimelige priser. Søren Grodt Olesen Horsens Effektiv proces fra vi gik ind og bestilte på hjemmesiden. Den konkrete gartner var effektiv og imødekommende og hjalp blandt andet med at få placeret postkasse i hækken. Det er jo en fast pris og på den måde en slags akkordarbejde for gartneren. Vi mener vi har fået mere for pengene end når vi tidligere har haft hjælp af gartnere, som brugte en stor del af tiden på vores timebetaling til at tale i mobil.

Af mc

af mc
  • Bestille pakke afhentning | UPS - Danmark
  • Solen er så rød mor tekst
  • Containerudlejning Storkøbenhavn | Stort Udvalg – Alle formål – Vi leverer den bedste service til konkurrencedygtige priser
  • Af mc
  • Afhentning af ordrer
  • Bestil afhentning af storskrald og haveaffald | Forsyning Helsingør
  • Af bx

Af bx

Salget af genbrugsmøbler er en stor og betydningsfuld del af vores forretning og er til stor gavn for vores sociale arbejde herhjemme og ude i verden. Der kan dog være flere årsager til, at vi ikke modtager dit brugte møbel. Hvis kvaliteten ikke lever op til Røde Kors' standard, hvis butikken eksempelvis allerede har tre eksemplarer af samme møbel, eller hvis personalet i butikken ved, at netop dette møbel ikke sælger. Det kan også være, at vi simpelthen ikke har ressourcer til at hente møbler lige på det tidspunkt. Møbelafhentningen er drevet af frivillige. Mange af vores frivillige er pensionister, som måske ikke har mulighed for at bære tunge møbler ned fra etagebygninger. Hvilke møbler vi modtager samt hvor mange frivillige, vi har til at afhente møbler, kan variere meget fra butik til butik. Derudover kan det som butikken ikke har behov for den ene måned, være relevant den næste. Derfor: giv butikken et kald, eller læg vejen forbi, og fortæl, hvilket møbel du gerne vil donere, så kan vi sammen finde en løsning.

dod af

Af minolta

kadena af