Post Rm Dk Webaccess

September 7, 2021
  1. Webmail hjemmefra – sådan logger du på - Hospitalsenheden Vest

For at undgå smittespredning er det indtil videre ikke tilladt at ledsage pateinter og besøge indlagte patienter. Hospices er per 5. april kl. 10. 00 ikke længere omfattet af besøgsrestriktionerne. Besøgsforbuddet gælder alle - også ledsagere. Undtaget er nære pårørende til kritisk syge patienter og forældre, der besøger egne, mindreårige børn. Barslende må have en ledsager med til en fødsel. Øvrige barselsbesøg er ikke tilladt. Har du andre tungtvejende grunde til et uopsætteligt besøg på hospitalet, kan der i særlige tilfælde aftales andre undtagelser. Læs mere om det landsdækkende besøgsforbud på Danske Regioners hjemmeside Læs mere om forbuddet mod besøg på bosteder her Hvis du tror, du er smittet med coronavirus, så gå ikke ind på hospitalet. Har du hoste, let feber eller forkølelse – bliv hjemme, indtil du er rask Hvis du har problemer med vejrtrækningen, forværring af symptomer eller er syg over flere dage – ring til din egen læge i dagtiden. Uden for lægens åbningstid skal du ringe til Lægevagten på 7011 3131.

Webmail hjemmefra – sådan logger du på - Hospitalsenheden Vest

Det er vigtigt, at du ringer først og ikke møder op på hospitalet, da du kan smitte andre. Se en oversigt over dine muligheder for akut hjælp på. Tjek din e-Boks - vi aflyser mange aftaler Du får besked i e-Boks, hvis vi aflyser din aftale. Tjek din postkasse, hvis du er fritaget for Digital Post. Ring til afdelingen, hvis din aftale ikke er aflyst, men du kan være smittet Har du mistanke om, at du kan være smittet med coronavirus, skal du ringe til den eller de afdelinger, hvor du har en aftale. Afdelingen vurderer derefter sammen med dig, hvad du skal gøre. Se kontaktoplysninger på afdelingen i dit indkaldelsesbrev fra hospitalet. Kørsel Hovedreglen er, at du selv skal sørge for at komme til og fra hospitalet. Læs mere kørsel på.

  1. For medarbejdere - Hospitalsenhed Midt - Hospitalsenhed Midt
  2. Xl byg fyrværkeri
  3. Post rm dk webaccess pro
  4. Webmail hjemmefra – sådan logger du på - Hospitalsenheden Vest
  5. ÅBNINGSTIDER - silvan
  6. Ibi Støving nøgen på scenen til ZULU Awards - TV 2
  7. Cph post dk
  8. Hvad med dig selv
  9. Opskrift på Mette Blomsterbergs hindbærsnitter

Politik Alt om politik og politikere i Region Midtjylland. Her kan du finde mødeplaner, referater og dagsordner. Find også information om udvalgene under regionsrådet. Om os Alt om Region Midtjylland som organisation og vores opgaver. Her kan du finde kontaktoplysninger og oversigter over hospitaler og sociale og psykiatriske tilbud. Sundhed Se hvad du gør, hvis du selv eller andre pludselig kommer til skade eller bliver syge. Find information om tilbud om behandling og forebyggelse. Se planer og aftaler på sundhedsområdet i Region Midtjylland. Hurtig hjælp Hjælp ved akut sygdom og skader Psykiatri og Social Psykiatri og Social behandler patienter henvist til psykiatrisk hospital og driver otte specialiserede socialområder henvendt til borgere med bl. a. fysiske og psykiske handicap. Regional Udvikling Regional Udvikling står i spidsen for et bredt samarbejde med kommunerne, private virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner om at planlægge og bidrage til den bedst mulige regionale udvikling.

Ideen bag e-Boks er at effektivisere forsendelse af post mellem virksomheder og private postmodtagere. Gmail Gmail is email that's intuitive, efficient, and useful. 15 GB of storage, less spam, and mobile access. For medarbejdere - Hospitalsenhed Midt - Hospitalsenhed Midt Har du kommentarer eller ønsker til medarbejder-info på hjemmeside/intra, må du meget gerne skrive til os i Kommunikation: [email protected] Ny i job på Hospitalsenhed Midt Tillidsrepræsentanter For ansatte i Hospitalsenheden Vest - Hospitalsenheden Vest I oversigten nedenfor finder du genveje til faglige og arbejdsrelaterede informationer, der har relevans for en bred kreds af medarbejdere i Hospitalsenheden Vest. Forslag til nye, og rettelse af eksisterende genveje, sendes til [email protected] For ansatte May 22, 2019 · Al information til ansatte ligger på PersonaleNet. Er du ikke på regionens netværk, kan du få adgang via ESA. Du har også adgang til din mail uden for regionens netværk, så skal du logge på webmail.

Her samler vi information og genveje, der vedrører din ansættelse og din dagligdag på hospitalsenheden - uanset om du møder ind på Regionshospitalet i Viborg, Silkeborg, Hammel eller Skive. Har du kommentarer eller ønsker til medarbejder-info på hjemmeside/intra, må du meget gerne skrive til os i Kommunikation: Ny i job på Hospitalsenhed Midt Tillidsrepræsentanter Outlook webmail e-Dok Fagbiblioteket HE Midts intranet Hjemmearbejde i Region Midtjylland

20. 09. 2018 Der er ændringer på vej til Webmail. Webmail med adressen får snart et nyt udseende og skifter navn til Outlook on the web. Hvis du logger på Webmail uden for regionens netværk, skal du fremover også logge ind på en anden måde, end du plejer. Hvis du tjekker din arbejdsmail via Webmail, vil du inden for nærmeste fremtid lande på en side, der ser lidt anderledes ud, end den plejer. Tjekker du Webmail hjemmefra eller fra en computer, der ikke er på regionens netværk, skal du fremover også logge ind på en anden måde, end du plejer. Ændringen sker, fordi regionen højner sikkerhedsniveauet og forbereder overgangen til en ny version af postservere (Exchange 2016). Sådan logger du på Webmail fremover: Webmail fra regionens netværk (for eksempel via Citrix-skrivebordet): Du lander på en side med overskriften "Region Midtjylland – Post og Kalender" samt to felter (Brugernavn og adgangskode). Her indtaster du dit regions-ID og adgangskode. Toppen af siden er prydet med et bannerbillede af et tastatur.

08. 11. 2018 Måske du er en af dem, der har bøvlet lidt med at komme på Webmail hjemmefra? Hvis ja, så er det sikkert, fordi du endnu ikke har skrevet dit mobilnummer ind i BSK. Vi har tidligere fortalt om ændringer vedrørende Webmail. Udover nyt udseende hedder Webmail nu Outlook on the web. Webadressen er dog stadig Hvis du tjekker din arbejdsmail via Webmail, lander du på en side, der ser lidt anderledes ud, end den plejer. Det gør siden også, hvis du tjekker Webmail hjemmefra, men her skal du fremover også logge ind på en anden måde, end du plejer. Hjemmefra skal du nemlig både logge på med dit regions-ID, adgangskode samt en pinkode og en SMS-kode. For at kunne modtage en SMS-kode skal du registrere et mobilnummer i BSK. Se vejledningen til, hvordan du registrerer et mobilnummer i BSK og logger på Webmail hjemmefra (Koncern Intra, PDF). Ændringen er sket, fordi regionen højner sikkerhedsniveauet og forbereder overgangen til en ny version af postservere (Exchange 2016). For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og strategi- og plankonsulent Lærke Pedersen på tlf. 2912 9031.

Se også vejledningen fra Koncern IT (Koncern Intra, PDF). Webmail udenfor regionens netværk: Hvis du tjekker din mail udenfor regionens netværk, for eksempel hjemmefra, vil du også lande på en side med et lidt anderledes udseende. Siden ligner den, du kommer til at møde på arbejdet til forveksling; også her vil du lande på en side med et bannerbillede af et tastatur i toppen af siden, men en væsentligt forskel er, at der er tre felter, du skal udfylde, i stedet for to. Du skal selvfølgelig indtaste dit regions-ID og kodeord, som du plejer. Men som noget nyt skal du også indtaste en pinkode, som du får tilsendt på SMS. For at kunne modtage en SMS-kode skal du først registrere en mobiltelefon i BSK (Brugerstamdatakatalog), hvis ikke du allerede har gjort det. Se vejledningen til, hvordan du logger på Webmail hjemmefra og registrerer et mobilnummer til at modtage en SMS-kode på (Koncern Intra, PDF). For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og projektleder Ole Zielke på tlf. 2137 5002.

cph post dk