Trine Dyrholm Mand

September 7, 2021

Det er jo også spændende, når mænd gider at gå ind i et feminint rum, at reflektere og være emotionelle. Mange af de roller, jeg har spillet, indeholder også en leg med køn. En kvindelig soldat, Gro i 'Arvingerne, ' som virkelig er leder og slår fra sig, eller som nu med Anne i 'Dronningen', en kvinde, som har en affære med en ung mand – noget vi har set mænd gøre utallige gange bare med unge kvinder. Generelt elsker jeg modsætninger, når noget er dobbelt eller komplekst. Alt det, der stritter og ikke passer ind i rammerne, eller den fortælling man har om sig selv. Når jeg møder nye mennesker, er det dét, der interesserer mig. Mennesker, der tør blotte sig og vise sig selv – både de gode og de dårlige sider – er interessante. Det handler også om rummelighed. Hvis nogen har en idé om, at ting skal være på én bestemt måde eller siger, 'det er sådan, vi gør, ' så får jeg med det samme lyst til at gøre tingene på en anden måde. De der snævre former interesserer mig ikke. Livet er så stort, hvis man gider gøre det stort.

Trine dyrholm mand m

Skuespilleren Trine Dyrholm vandt søndag sin 10. Robert-pris, men desværre kunne hun ikke fejre sejren med sin mand, Niclas Bendixen. En lykkelig Trine Dyrholm slog søndag aften sin egen rekord, da hun vandt sin 10. Robert-statuette ved Robert Prisen 2020 i København. Det var for Årets kvindelige hovedrolle i den anmelderroste film "Dronningen". Desværre havde den 47-årige dronning af dansk film ikke mulighed for at fejre sejren med sin ægtemand, Niclas Bendixen. Ramt af sygdom - Min mand er desværre blevet syg. Han skulle ellers have været med i dag, fortalte Trine Dyrholm til BILLED-BLADET under prisfesten. I stedet festede hun med resten af holdet bag "Dronningen", som også vandt prisen for Årets danske spillefilm. Læs også Trine Dyrholm fejret af dronning Margrethe Trine Dyrholm har været nomineret til en Robert 19 gange, og i år var det altså 10. gang, at hun kunne stå med statuetten i hånden.

I scenen, der er fra 80'er-filmen "Gensyn med vennerne", giver en af de kvindelige hovedpersoner nemlig en nat med sin mand i gave til en ung kvinde. Hun kan nemlig ikke selv få børn, men det kan og vil den unge kvinde, der endda netop har ægløsning den dag. - Det er enormt smukt, og man tænker, det er sgu da kærlighed, fortæller Trine Dyrholm. LÆS OGSÅ: Norsk anmelder i svime over "Arvingerne" Den 42-årige skuespillerinde ville da også ønske, at hun selv var i stand til at give andre adgang til hendes mand. - Jeg ville ønske, at jeg kunne, men jeg tror, jeg ville have svært ved det. Jeg synes egentlig, at kærlighed handler om at sætte fri, men det er bare ikke altid sådan, det er. Kærlighed er også forbundet med en form for begær og følelsen af, at du skal blive her hos mig, siger Trine Dyrholm. Trine Dyrholms mand i filmen "Kollektivet" bliver spillet af Ulrich Thomsen. Herudover er skuespillere som Fares Fares, Lars Ranthe og komikeren Magnus Millang også med på rollelisten.

  1. Intet nyt fra vestfronten - Lydbog & E-bog - Erich Maria Remarque - Mofibo
  2. Ligger og lægger
  3. Huse til salg i greve
  4. København får Formel 1 besøg | Magasinet M!
  5. Lægerne i hesselager
  6. Trine Dyrholm: Gid jeg kunne dele min mand
  7. Det er herligt at leve
  8. Chokoladekage med chokolade
  9. Hvad er nemkonto news

Trine dyrholm mand day

Vi må godt stritte og ikke passe ind på alle mulige måder. Det bliver sgu lidt nærigt, hvis man ikke er med på den leg. Skjorte Uniqlo til 349 kr. Bukser Peter Do til 5. 800 kr. hos Birger Christensen Noget af det, jeg synes er så spændende ved at arbejde med film, er, at man kan skabe nogle rum for de store temaer, som vi ikke altid kan sætte ord på. Det er jo interessant at arbejde med det urstof, vi har som mennesker, den her eksistentielle ensomhed og længsel. Min karakter i 'Dronningen' er også drevet af en dyb og meget ukonkret længsel. Kunst kan nogle gange røre ved noget, vi ikke helt forstår, så vi kan genkende det i os selv og dele det med hinanden. Det er en måde at kommunikere om de ting, vi ikke har et sprog for. Da jeg var yngre, havde jeg ekstremt svært ved at passe ind i mig selv. Jeg gik meget i byen på en måde, som ikke var så sjov, og jeg drak for mange øl. Der var en længsel i mig efter nærvær og at høre sammen med nogen, en meget voldsom længsel. Jeg har brugt mange år på at slås med det og været ulykkelig over det, for den længsel kunne være destruktiv for mig.

Trine Dyrholm har været landskendt, siden hun som 14-årig dansede i måneskin. Hun har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks største skuespillere og har modtaget et ocean af priser i processen. Men det tog hende årtier at falde til i sig selv – og finde en mand, der kunne rumme hende. Jeg synes, det er lidt usexet, når mænd går op i, hvad kvinder må gøre, og hvad kvinder ikke må gøre. Eksempelvis sådan noget med, at kvinder er klamme, hvis de prutter eller drikker sig fulde på en bestemt måde. Den der snæversynethed i billedet af, hvad kvinder må være, er enormt kedelig. Enten er du madonnaen eller luderen. Jeg synes, det er sjovt, hvis man er det hele på én gang. Og det er der heldigvis mange mænd, der også synes. Jeg insisterer selv på at være 'manden' nogle gange. Ikke forstået på den måde, at der ikke er forskel på kønnene – det synes jeg, der er – men det er sjovt at arbejde med de rum og give plads til, at kvinder godt kan være handlekraftige og alle de ting, vi normalt forbinder med en maskulin energi.

Efter mange år som singlekvinde, fandt den populære TV-darling Trine Dyrholm kærligheden i den legendariske "Vild med dans"-dommer Britt Bendixens søn Kærligheden er umulig at forudse, og det var den specielt for den tidligere "Melodi Grand Prix"-vinder Trine Dyrholm. Efter mange år som singlekvinde, mødte den talentfulde skuespillerinde nemlig manden i sit liv. Teaterinstruktør og koreograf Niclas Bendixen fejede benene væk under den fynskfødte "Arvingerne"-stjerne, og et par år senere blev de så forældre til Aksel, der i dag er otte år gammel. Selv om Trine blev mor i en relativt sen alder, er hun glad for, at hun fik lidt ekstra år på bagen, før de stiftede familie. Læs også Trine Dyrholm slår Robert-rekord med statuette nummer ni – Jeg var alene i mange år, inden jeg mødte min kæreste, og jeg troede ikke nødvendigvis, at jeg skulle have børn. Jeg er meget lykkelig for at have mødt ham (Niclas, red. ) og have den base sammen med ham i dag. Og på en måde også for at have mødt ham så sent, har den talentfulde skuespillerinde tidligere sagt i et interview med ALT for damerne.

Trine dyrholm mand 3

Nyhed 23. jan. 2019 | 09:37 Foto | Jasper Spanning Trine Dyrholm forfører sin teenage-stedsøn i den første trailer til Dronningen, som Ekko inviterer til snigpremiere på. Når Sundance-festivalen starter i morgen, er det med dansk deltagelse i form af Mads Brüggers nye dokumentar og årets nok i spænding mest imødesete danske film: Dronningen. Nu er en engelsk trailer med undertekster dukket op til Dronningen, og den får kun forventningerne til at stige! Trine Dyrholm spiller karrierekvinden Anne, der er lykkeligt gift med sin svenske lægemand, som hun har to døtre med. Men da hans teenagesøn Gustav fra et tidligere forhold flytter hjem til ægteparret, ændrer hendes liv sig drastisk. Hun indleder nemlig en passioneret affære med den kun syttenårige mand, og snart står både lidenskaben og frygten for at blive opdaget i fuldt flor. Filmmagasinet Ekko holder snigpremiere på Dronningen ti dage, før filmen får regulær biografpremiere – køb billet! Filmen er May el-Toukhys anden efter den Woody Allen-inspirerede Lang historie kort.

Den placerede sig mellem drama og komedie, men i sin nye udfolder instruktøren en langt mere tragisk fortælling, der læner sig mere op ad et eksistentielt drama a la Bergman. Det er efter alt at dømme også en ganske saftig historie, hvor stedmor og stedsøn udveksler blikke og stjæler kys i det lille hjem, holder hyrdetime ude i skoven, og dyrker cunnilingus på familiens badeværelse. Det kan selvfølgelig ikke ende godt, for i horisonten lurer et opgør i det spirende trekantsdrama. Dronningen får premiere i danske biografer den 28. marts. Share this Ekko-snigpremiere Ekko inviterer til snigpremiere på May el-Toukhys Dronningen med Trine Dyrholm i hovedrollen. Afholdes 18. marts kl. 18. 30 i Dagmar Teatret i København. Køb billet.

Dyrholm vil tilbage foran linsen efter instruktørdebut – For vi har begge to nået at forme vores egne liv, som vi stadig lever – nu lever vi også bare et liv sammen. Jeg er ikke kun en familie, jeg er også stadig mig, fortalte den fynske filmstjerne, der danner par med den legendariske "Vild med dans"-dommer Britt Bendixens søn på 11. år.

Din er min og min er din. Sådan et tankesæt er Trine Dyrholm i december måned ved at indspille en ny film under. LÆS OGSÅ: Trine Dyrholm er vennernes ven Filmen, der er skrevet og bliver instrueret af den danske instruktør Thomas Vinterberg, tager nemlig udgangspunkt i et akademikerkollektiv i 70'ernes Hellerup. Her spiller den rutinerede skuespillerinde karakteren Anna Møller, der sammen med sin mand starter et kollektiv. Men i kollektivet, der også er navnet på filmen, er det ikke bare huslejen og øllene i ølrummet, der deles. Trine Dyrholms karakter skal også forsøge at rumme at dele sin mand med en af de andre kvindelige beboere. Idéen om ikke kun at være sammen to og to, synes Trine Dyrholm godt om. - Det er en smuk tanke, at vi kan dele hinanden. I forhold til hvad jeg kan se, er der også kommet flere mennesker, der ikke tror på, at vi kun skal være sammen to mennesker. Det, synes jeg, er forfriskende, siger Trine Dyrholm. LÆS OGSÅ: Amerikanerne er vilde med trine Dyrholm En af de bedste kærlighedsscener den prisvindende skuespillerinde kender til, spinder da også over det med at dele sin partner.

  1. Hvilken uge er jeg i ud fra termin
  2. Det lille hus på prærien sidney greenbush
  3. Partoutkort mølleparken 2017 program