Opsætning Af Chromecast

September 8, 2021

You are here: Home / Chromecast / Guide: Installering og opsætning af din Chromecast Chromecast 2 Denne guide viser dig hvordan du nemt kan opsætte din Chromecast, så du hurtigt er i gang. Guiden består af tre fremgangsmåder til Chromecast-opsætningen. Du skal blot vælge en af metoderne, baseret på om du bruger en iPhone/iPad, en android-enhed eller en computer. Har du endnu ikke tilsluttet din Chromecast til dit TV? Følg denne mini-guide, og kom i gang i en ruf! Artiklen fortsætter under annoncen Sådan opsætter du din Chromecast via din iPhone eller iPad Inden du går i gang, skal du sørge for, at din telefon er tilsluttet det wifi (hjemmenetværk) som du ønsker Chromecasten skal tilkobles. Hent og installer Google Home appen via dette link eller ved at søge på "Google Home" i app store. Gå ind i appen, og tryk på accepter for at acceptere servicevilkår og privatlivspolitik. Appen søger nu efter enheder i nærheden, og her vil den sandsynligvis finde din nyligt tilsluttede Chromecast. Er dette tilfældet kan du trykke fortsæt.

Opsætning af chrome cast

  • Opsætning af chromecast på iphone
  • Opsætning af parabol
  • Opsaetning af chrome cast vs
  • Kadena af
  • Er du overvægtig? Beregn dit BMI her - ALT.dk
  • Opsaetning af chrome cast name

Opsætning af chromecast 3

opsætning af chromecast 3

Opsætning af chromecast uden wifi

opsætning parabol

Af bx

Browseren kan hentes her Hent og installer googles officielle Chromecast udvidelse til Chrome. Vælg din Chromecast fra listen over foreslåede enheder i udvidelsen og tryk på konfigurér/set up. Vælg dit land fra drop-down listen Tjek at den firecifrede kode, der bliver vist i din browser, stemmer overens med koden, der bliver vist på dit fjernsyn. Skriv adgangskoden til det netværk som din Chromecast skal tilkobles Tillykke! Din Chromecast er nu konfigureret, og du er hermed klar til at beame indhold til din fjernsyn! Reader Interactions

Opsaetning af chrome cast free

af diagnosis

Forbind nu til "THAIGER-SPOT" 3) Man sætter nu chromecast til HDMI i Tv'et og sætter strøm til chromecast. 4) Nu åbner man Google Home appen på mobil 2. *Hvis den ikke er installeret, så installeres den nu. Lav et nyt hjem inde i Google Home appen. Tryk "+Tilføj" og lav et hjem der hedder "Cast UDEN wifi". 5) Der er mulighed for at den allerede er fundet når man har oprettet det nye hjem, i så fald står der "konfigurere enhed" som man så trykker på, Eller man lader Google Home appen scanne efter "nye" enheder ved at trykke på + og lader den scanne efter nye enheder. Man kører nu opsætning igennem der vises på mobil 2. Koden der vises på tv'et. Under opsætningen står der en kode på fjernsynet. Den kode spørger opsætningen om man kan se, og dertil svarer man "JA". Der står nu; Opret forbindelse til "THAIGER-SPOT", her vælges denne og man trykker "Næste" Der står nu "Angiv Wi-Fi adgangskoden", her skrives den adgangskode man har lavet på det Hotspot på mobil 1, her er det koden man har lavet til "THAIGER-SPOT" man skal bruge, husk at markere "Husk adgangskode".

Bemærk! Brug kun den medfølgende AC-adapter. Trin 2: Tilslut din Chromecast-enhed Tjek, at Chromecast-enheden og den mobilenhed eller tablet, som du bruger til at konfigurere Chromecast-enheden med, begge er på samme Wi-Fi-netværk. Trin 3: Download Google Home-appen Download Google Home-appen på din mobilenhed eller tablet. Trin 4: Konfigurer din Chromecast Følg denne enkle konfigurationsvejledning til Chromecast. Trin 5: Cast indhold Se, hvordan du caster fra Chrome til dit fjernsyn eller fra Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn. Var disse oplysninger nyttige? Hvordan kan vi forbedre siden? Chat nu Chat med en person fra Chromecast-teamet.

Sådan opsætter du din Chromecast via din Computer (ved brug af Chrome-browseren) Åbn din Chrome-browser på din computer. Følg linket. Klik på Du kan også konfigurere din Chromecast ved hjælp af denne computer på den nederste halvdel af siden. Din Chrome-browser leder nu efter Chromecast-enheder i nærheden, som mangler opsætning. Når din Chromecast er fundet trykker på den gule Konfigurer mig Der forsøges nu at oprette direkte forbindelse til din Chromecast, via det WIFI-hotspot, som din Chromecast udsender. Oprettes der forbindelse, kan du gå videre til trin 8. Lykkedes det ikke at oprette forbindelse gå da videre til trin 6a. (6a) Du skal nu manuelt via din computer oprette forbindelse til det WIFI-hotspot som din Chromecast udsender. Dette gør du på samme måde som når du kobler din computer på et hvilket som helst andet WIFI: tryk på WIFI-ikonet, der på Windows er lokaliseret i nederste højre hjørne og på Mac er placeret til højre for midten i toppen af skærmen. Bemærk: når du kobler på Chromecastens WIFI-hotspot mister din computer internetforbindelsen, så sørg for at have denne guide liggende i browseren på forhånd.

Vejledninger til opsætning af Chromecast Opsæt din Chromecast ved hjælp af din Android telefon eller tablet Som det første skal Chromecast appen installeres på den android enhed du vil streame fra. Fra din enhed går du ind i din browser (eksempelvis Google Chrome) og ind på siden, hvor du henter og installerer den officielle Chromecast app. I appen vælger du din Chromecast, hvorefter du trykker på konfigurer/set up. Her skal du blot følge de simple instruktioner omkring landevalg. Du bliver efterfølgende præsenteret for en kode på henholdsvis din android enhed og på dit TV hvori Chromecasten sidder. Tjek om koden stemmer overens på enheden og TV'et. Vælg et navn til din Chromecast. Når du vil caste til din Chromecast vil dette navn fremgå, så du kan identificere denne Chromecast fra andre Chromecasts- i tilfælde af at du har flere Chromecasts på samme netværk. Lad Chromecast oprette forbindelse til hjemmenetværket ved at indtaste adgangskoden for netværket Tillykke! Du er nu klar til at caste til din Chromecast.

  1. Kræftens bekæmpelse odense frivillig
  2. Discovery channel tv-udsendelser