Rejs Til Stockholm — Oslo Til Stockholm Tog

September 7, 2021
  1. Rejs til stockholm international
  2. Rejs til stockholm train
  3. Rejs til israel
  4. Rejse til Stockholm - Book 5 dages ferie i Stockholm med bus

Vi sejler med Stena Line fra Göteborg til Frederikshavn og får aftenbuffet ombord UDFLUGTER Vasamuseet – Byrundtur i "Gamla Stan" – Djurgården – halvdagstur Vi begynder dagen med et besøg på Vasamuseet med det velbevarede kongeskib, der kuldsejlede på sin jomfrurejse. Museet er beliggende på Djurgården, hvor man også finder frilandsmuseet Skansen og Grönna Lund. Med bussen fortsætter rundturen til Stokholms charmerende, gamle bydel Gamla Stan, der er et af de bedst bevarede bycentre i Norden. På en hyggelig byvandring vil vi opleve Stortorget, der var centrum for det Stockholmske blodbad, Storkyrkan og Kongeslottet, hvor vi ser vagtskiftet. Resten af dagen til fri disposition. Ålandsøerne – heldagstur Fra Grisslehamn nord for Stockholm sejler vi til Ålandsøerne, der i dag er en selvstyrende del af Finland med eget flag og egne frimærker. I Mariehamn er der tid på egen hånd. Sjøfartsmuseet og firmasteren Pommern vidner om, at østaten er en gammel søfartsnation. Vi passerer Kastelholms Slot og gør ophold ved Jan Karlsgården, der er et spændende frilandsmuseum med ålandshuse, møller og majstang.

Rejs til stockholm international

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost. Bemærk: På afrejserne 15/5, 28/8, 4/9 og 15/9 afholdes byrundturen i Stockholm på 3. dag. 3. dag: Ålandsøerne Vi skal lidt tidligt op i dag, så vi kan nå færgen i Kapellskär. Herfra sejler vi på et par timer til Ålandsøerne midt imellem Sverige og Finland. Sejlturen gennem skærgården er utrolig smuk og en oplevelse i sig selv. Vi ankommer til Mariehamn omkring middag lokal tid. Ålandsøerne er i dag selvstændig, men man kan bruge både svenske kroner og euro. Sproget er svensk. Der bliver tid til at se nærmere på den charmerende by på en lille byvandring. Vi har bussen med, så vi kører også en lille rundtur på øerne, hvor den skønne skærgård altid er nærværende, og naturen imponerer. Om eftermiddagen ankommer vi til et af Ålandsøernes mest bemærkelsesværdige historiske monumenter, fæstningen Bomarsund. Midt i disse rammer bydes vi på kaffe og Ålandspandekager, en lokal specialitet, som er en rigtig lækkerbisken. På tilbagevejen til Stockholm spiser vi færgens store buffet inklusive drikkevarer og kaffe.

Rejs til stockholm train

  • Rejs til stockholm international peace
  • Konto i norden | Danske Bank
  • Rejs til stockholm med tog
  • Se hvem der ringer

Rejs til israel

På rejsen har vi inkluderet en unik dagsudflugt til Ålandsøerne, den finske selvstyrende øgruppe, der ligger i den nordlige del af Østersøen ved indgangen til Den Botniske Bugt. Stockholm er blandt Europas smukkest beliggende hovedstæder med ikke mindre end tre forskellige steder på UNESCOs Verdensarvsliste: Vikingebyen Birka, Drottningholm og Skogskyrkogården. Byen er fyldt med flotte bygningsværker og imponerende kulturskatte fra forskellige historiske epoker. Gamla Stan er den ældste bydel, og her oser der af middelalderlig atmosfære i de krogede, brostensbelagte gader med de smukke, skæve huse, der er nænsomt restaureret. Overalt ser du gamle klosterhvælvinger, grønne baggårde og charmerende gader, der er fyldt med spændende butikker med svensk design, kunstgallerier, cafeer og hyggelige restauranter. Stockholm byder også på et væld af gamle, velholdte slotte, kirker, smukke tårne og statelige spir, som vidner om den mere end 700 år gamle kulturhistorie. Lad dine sanser gå på opdagelse i byen på havet, der med sine 26 parker også er ganske grøn.

Rejse til Stockholm - Book 5 dages ferie i Stockholm med bus

Få flere tips til hvad du skal opleve i Stockholm. Aktiviteter for børn Skansen Open-Air Museum er et besøg værd for alle børn. Det er en zoo krydret med folk i gamle, autentiske kostumer samt masser af historiske fortællinger, hvilket skaber den perfekte ramme om sjov og læring. Endnu mere sjov og ballade finder man i Gröna Lund – en forlystelsespark, der er garanti for latter og morskab. En tredje oplagt mulighed er Aquaria Water Museum, der vækker interessen hos ethvert barn med masser af liv under vandet i akvarierne, samt forskellige interaktive zoner. Skal man købe rejseforsikring? Det anbefales altid at have en god rejseforsikring som dækker, skulle der ske skader eller uheld på ferien. Kan man drikke vand fra hanen? Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Stockholm. Giver man drikkepenge i Stockholm? Det er ikke standard at give drikkepenge, da der allerede er en afgift inklusive på regningen. Hvor er der god shopping? Gamla Stan, Kungsholmen, Södermalm og Östermalm byder alle på rigtig gode shoppingmuligheder.

Du kan købe meget i Norrmalm, men der findes også andre områder, der er værd at udforske. Åhlens er en kendt butikskæde i Stockholm og er placeret på Drottninggatan/Hamngatan. Der er åbent til kl. 21 på hverdage, og her finder du alt lige fra kosmetik til sko og kunst fordelt over flere etager. Shoppingcentret NK (Hamngatan) har en række kendte mærkevarer, både svenske og internationale, så her kan du findes det lidt mere eksklusive tøj og tilbehør. I Drottninggatan ligger Stockholms ældste varehus, PUB. Stilen er gennemført smuk og moderne, og er du på jagt efter skandinavisk design, er dette det rette sted. Moods ved Norrlandsgatan/Regeringsgatan er blevet mere og mere populær. Shoppingcentret har ikke kun over 60 butikker med alt fra interiør til internationale tøjmærker, men også et godt udvalg af spisesteder og mulighed for skønhedsbehandlinger. Er du til klassiske designmøbler og antikviteter, kan du besøge auktionshuset Bukowski på Nybrokajen eller Metropol på Sveavägen. For vintage kan du prøve Beyond Retro, som har tre butikker i Stockholm, Myrorna Ropsten i Kolargatan, eller Herr Judit i Hornsgatan.

rejs til israel
  1. København århus bus
  2. Køb tv2 play download