Sommerhus Til Leje Sjælland | Sommerhus Til Leje Nordsjælland Langtidsleje

September 7, 2021

Leje af sengelinned og håndklæder: 250 SEK pr. sæt (person). Slutrengøring: 1000 SEK. Kontakt udlejer Elin og Lonnie Jensen Tlf. (0046) 73 351 85 95 E-mail: Webside med flere billeder og mere information: Copyright © Site design:

Lejlighed til leje

  1. Sommerhus til leje sjællands odde
  2. Sommerhus til leje sjælland du
  3. Sommerhus til leje sjælland lyrics
  4. Sommerhus til leje sjælland un
  5. Mini a ture flyverdragt udsalg 10
  6. Suppe med kylling grill

Hus til leje sjælland husdyr tilladt

Sommerhus til leje sjælland e

Karstorpsvägen 136 Båstad Sverige Beliggenhed Sommerhuset er højt beliggende i udkanten af Båstad og med udsigt over byen og havet. Det er ca. en km ned til centrum af Båstad. Fra sommerhuset er der en km til Kallbadhuset og stranden og 20 km til skisportsanlægget Vallåsen. Sommerhus til maks. 4 personer Det moderne og stilfulde sommerhus har plads til fire personer. Det er velegnet til et par, to par eller en lille familie. Huset er også velegnet til dig, som er kunstner, forfatter eller lignende, og som gerne vil have et inspirerende, smukt og lidt afsides sted at arbejde for en tid. Sommerhuset er ikke handikapvenligt på grund af en stejl bakke foran huset. Fra sommerhusets stue er der smuk udsigt over Båstad og havet Indretning Fra sommerhusets p-plads (til 1-2 biler) går man ca. 25 meter stejlt op til huset. Belønningen er en inspirerende udsigt over Båstad og en følelse af frihed. Sommerhuset består egentlig af to huse, som ligger to meter fra hinanden og er adskilt af en veranda.

De to huse lejes ud som en enhed. Hus nr. 1 er på 50 kvm og indeholder et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, et stor skab, køkken med opvaskemaskine, køleskab med fryse, komfur og ovn, samt opholdsstue. Hus nr. 2 er på 15 kvm og indeholder to enkeltsenge og et skab eller lign. til opbevaring af tøj. Dette hus kan være fint som studio, arbejdsplads eller atelier. Der er store verandaer med sol fra morgen til aften. Huset har Wi-Fi, og der er adgang til en vaskemaskine. Da de to sommerhuse er adskilt, egner de sig ikke til en familie med små børn, med mindre forældrene sover i hver deres hus sammen med børnene. Man skal selv medbringe sengelinned, håndklæder m. m., eller man kan leje det af udlejer. Som lejer skal man selv sørge for slutrengøring af huset, alternativt kan rengøringen bestilles mod et tillæg. Priser Januar - maj: 3000-4000 svenske kr. (SEK) pr. weekend. 5000-7000 SEK pr. uge. Juni - september: 7000-12. 000 SEK pr. uge. Oktober - december: Se mere info og priser på vores egen webside, se link herunder.

  1. Glædelig fars dag news
  2. Lægerne valdemarsgade 8 tidsbestilling