Rejsekortet Tank Op

September 7, 2021

Tank op guide | Hjælp Bestil Selvbetjening ERHVERV PRIVAT Dansk Engelsk

Rejsekortet tank op pc

  1. Vejret i kbh
  2. Tank op guide | rejsekort.dk
  3. Rejsekortet tank op download
  4. Rejsekort tank op stander
  5. Rejsekortet tank op kit
  6. Rejsekortet tank op
  7. Med rejsekort har du altid din billet ved hånden | DSB
  8. Rejsekortet tank op pc

Rejsekort tank op automat

App'en fungerer på den måde, at brugeren taster rejsen ind og vælger, hvornår man vil have en reminder. App'en kan på den måde hjælpe den rejsende med at huske at tjekke ud. 'Du kan selv indstille app'en så den siger til, når du skal huske at tjekke ud, det kan være 300 meter før din rejse er slut eller 500 meter, man bestemmer selv, ' siger direktør Bjørn Wahlsten for Rejsekort A/S. Selskabet bag rejsekortet har planer om at lave endnu en app. Den skal have den ekstra funktion, at den rejsende skal kunne tjekke ud via app'en, hvis man har glemt at tjekke ud i bussen eller på stationen. Derfor har selskabet udskrevet en konkurrence om den bedste og mest gennemtænkte idé: 'Grunden til, at vi går ud med en større konkurrence, er, at det på den ene side skal være så enkelt så muligt, og på den anden side skal vi finde på en løsning, der ikke kan snydes med, ' fortæller Bjørn Wahlsten. Læst her: See More GODT NYT: NU KOMMER REJSEKORT-APP'EN: Allerede i slutningen af januar(! ) vil du kunne hente den nye officielle rejsekort-app Rejs Nemt.

Rejsekortet tank op 10

+ billigere 'dummebøder' i det nye år I løbet af 2015 vil der blive udviklet en rejsekort-app, som skal gøre det muligt at tjekke ud med en mobiltelefon, hvis man glemmer det på stationen eller i bussen.... Desuden vil bøden for at glemme at checke ud blive nedsat fra 50 kr. til 25 kr. allerede fra starten af 2015, og i alt skal 15-16 problemer ved rejsekort løses i løbet af det kommende år. Det har et bredt flertal af trafikordførerer besluttet. Læs mere på: See More

The description of Rejsekort status Med Rejsekort Status kan du se oplysninger om dit rejsekort. Indlæs eller indtast dit kortnummer og se fx din saldo, bestilte tank-op og udløbsdatoen for dit kort. Har du et pendlerområde på dit rejsekort, eller har du et skolekort, kan du tjekke, hvornår en igangværende periode udløber. Du kan også se, hvilke zoner dit kort er gyldigt i.

  1. Vild med dans værter restaurant
  2. Det jul det cool
  3. Anne honoré østergaard
  4. Jem og fix grill