Konfirmations Tekst Tillykke

September 8, 2021
  1. Konfirmationskort - Find sød og sjov tekst til dit konfirmationskort
  2. Konfirmationskort - Find en god tekst til konfirmanden | 2020

Konfirmationskort tekst - Find den rette tekst til dit konfirmanden | Tillykke med fødselsdagen sjov, Tillykke med fødselsdagen

Konfirmationskort - Find sød og sjov tekst til dit konfirmationskort

Hjertelig tillykke i dagens anledning. Jeg / vi håber du får en god og minderig dag, med dine venner og familie. Du ønskes al mulig held og lykke i al evighed/ tiden fremover. Jeg / vi ønsker dig et stor tillykke på din store dag. Nu starter et nyt kapitel i dit liv som "voksen/teenager" og jeg / vi håber at det bliver lige så godt som det kapitel du lige er gået ud af. Kender du mere tekst til konfirmationskort? Skriv til os i kommentarfeltet nederst på siden.

En ting er at finde den perfekte konfirmationsgave til drengen eller pigen, hvilket jo kan være svært nok af forskellige årsager, men når man så endelig har fundet gaven, så skal man også finde på den rigtige tekst til gaven. For at hjælpe dig med ideer til teksten på gaven til konfirmanden, har vi har fundet forskellige søde, sjove og nyttige citater og råd, som du kan bruge som den gode tekst så han eller hende kan få nogle visdomsord eller sjov med på vejen. De vise citater til teksten Brug nogle af disse citater på kortet til gaven: "Det, der ligger før os, og det der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os" – Oliver Wendell Holmes "Alt liv er et eksperiment. Jo mere du eksperimenterer, desto bedre" – Ralph Waldo Emerson "Aldrig er himlen så høj som i barndommen" – Georges Duhamel "Stor er den som ved, men større er den som ved hvor han skal spørge" – Piet Hein "Prøv ikke at blive en mand med succes. Prøv hellere at blive en mand med værdier" – Albert Einstein Gode konfirmationstekster Der findes mange forskellige tekster rundt omkring men disse fra er særdeles brugbare: Sikke dog tiden den går!

Konfirmationskort - Find en god tekst til konfirmanden | 2020

Herunder kan du læse om nogle af de faktorer, du særligt skal have fokus på. Gør det personligt: Det er vigtigt, at du gør dit kort personligt. Det skal ikke blot være et kort med en overfladisk tekst. Hvis du skriver noget personligt, så er du også sikret, at dit kort vil skille sig ud fra mængden – og det er der behov for, da konfirmanden garanteret modtager en overflod af kort, som han eller hun skal læse igennem. Undgå de kendte klichéer: Hvis du har deltaget i én konfirmationsfest, så har du – uden tvivl – hørt taler eller set flere kort med den klassiske vending: "Nu træder du ind i de voksnes rækker". Det er klichéer som denne, du skal sørge for at undgå, når du skriver dit kort. Find i stedet på noget originalt, der ikke står i de andre kort. Gør noget ud af udseendet: Der er mange, der blot køber et kort i et supermarked, hobbybutik eller lignende. Det er en skam, for det er ikke kun teksten, der skal skille sig ud fra mængden. Du bør også gøre noget ud af selve udseendet. Derfor anbefales det, at du giver dig lidt tid til at lave kortet selv, så det både flot og unikt.

  • Arbejdsloese i denmark full
  • Konfirmations tekst tillykke med
  • Håndvaske med underskab
  • Lejligheder århus c
  • Udlejning | Eltoft Nielsen

Hvad er i din gave? : Hvis du har en gave med til konfirmanden, kan det også være en god idé, at du åbner lidt op for, hvad der er i din gave. Det skal dog være uden at afsløre, hvad den faktisk indeholder. Det kan blot være noget i retning af, at du er sikker på, at din gave er noget, konfirmanden bliver glad for eller synes er sjovt. OBS! Hvis du vælger at give penge til konfirmanden i stedet for en gave, så er det almindelig kutyme, at man i hjørnet af kortet skriver, hvor mange penge, man har vedlagt. På denne måde er det nemlig nemmere for konfirmanden at holde styr på, hvor mange penge, han/hun har fået, og hvem, der har givet hvor meget – særligt hvis det er en stor fest. Eksempler på tekster til konfirmationskort Hvis du ikke har lyst til at skrive en tekst selv eller blot er på udkig efter lidt inspiration, du kan bruge til at skrive din egen tekst, så finder du en række gode eksempler herunder. De kan bruges, hvad end du blot vil inspireres eller du hellere vil finde en komplet tekst.

Du ønskes held og lykke i årene, der kommer. Venlig hilsen, familien [Efternavn]. Citater i konfirmationskort Der er mange, der gør brug af citater i konfirmationskort. Dette gøres typisk med henblik at give et godt råd, som den pågældende konfirmation kan tage til sig. Der er stort set frit valg, hvis du gerne vil skrive et lille citat med i den tekst, du har skrevet i kortet. Det er dog en god idé, at der rent faktisk er tale om et sigende og betydningsfuldt citat. I de fleste tilfælde falder valget på et citat, der handler om kærlighed, at arbejde hårdt, at følge hjertet eller lignende. Hvis du overvejer at skrive et citat ind i et konfirmationskort, så husk, at du ikke blot skal gøre det for at gøre det. Det skal fordi, du rent faktisk har et særligt citat på hjertet, som du gerne vil dele med ham eller hende, der skal have kortet. Du kan finde inspiration til til konfirmations citater her. Det er ikke kun teksten i konfirmationskortet, der er vigtig Der er mange, der tror, at det kun er teksten, der er vigtig, når de skal lave et konfirmationskort.

Det er ikke nemt at skrive et konfirmationskort. Der er mange aspekter, der skal inddrages, og de fleste vil gerne undgå at komme med et generisk og kedelig kort, der indeholder samme tekst som alle andre. Hvis du også har det sådan, så skal du ikke blot skrible løs, men i stedet være kreativ og omhyggelig, når du udformer teksten til konfirmationskortet. Et konfirmationskort er kutyme, når du er inviteret til en konfirmation – uanset om du medbringer en gave eller ej. Der er dog også mange, der sender et konfirmationskort, hvis de eksempelvis er forhindret i at deltage i konfirmationsfesten. Uanset hvad, så skal det sådant kort være personligt og ikke blot være et kort med en kedelig, generisk tekst skrevet i. Hvad skal jeg skrive i et konfirmationskort? Der er ikke blot tale om et par enkelte ting, der skal være styr på, når du skriver et konfirmationskort. Der er op til flere forskellige ting. Det er derfor, det er så vigtigt, at du er tålmodig og villig til at give dig god tid. Er du ikke dét, så kan det nemt ende med at blive en katastrofe.