Spa Ophold Jylland - Afslappende Spaophold Ved Vejle I Jylland | Comwell | Comwell

September 8, 2021
  1. Spa & Wellness ophold i Jylland - Kåring af de 5 bedste spahoteller
  2. De 10 bedste spahoteller i Jylland - Tripadvisor

Her er gode råvarer, kvalitet og hyggelig stemning i fokus. Har du lyst, så indbyder den nye havnepromenade og lystbådehavnen til en hyggelig lille aftentur, hvor du virkelig kan få trukket den friske luft helt ned i lungerne i fred og ro, mens du nyder livet omkring bådene. Wellnessophold som gavekort Vores wellnessophold er både populære hos par og veninder, der gerne vil have en afslappende weekend fyldt med wellness og alt det andet gode, som vi kan tilbyde her i Struer. Vil du gerne forkæle én, du holder af, med et weekendophold med wellness, så er Grand Hotel Struer det helt rette sted at tage hen. Her får I nemlig ro, frisk luft, smuk natur, kurbad og lækker mad på en gang. Vi laver gerne gavekort til et wellnessophold ved Limfjorden til dig.

Spa & Wellness ophold i Jylland - Kåring af de 5 bedste spahoteller

En oplevelse hvor alle veninderne kan nyde godt af vores 5 kolde og varme bassiner, og som en ekstra oplevelse vil vores saunamester introducere jer for saunagus. Saunamesteren sørger for stimulering af alle sanserne igennem æteriske olier og varmt vand, der bliver hældt på de glohede kul, og dermed afgiver damp i forskellige dufte. Nok til at rense alle sanser og hele kroppen for stress og affaldsstoffer. Inviter veninder på en uforglemmelig oplevelse hvor I bliver budt ind i wellnesscenteret og kan trække vejret dybt og glemme alt omkring jer. Pigewellness aftenerne er kun forbeholdt piger, så der er lagt vægt på feminine dufte og pigehygge i form af vin og sandwich. Romantisk wellnessophold Trænger du er din bedre halvdel til en ferie, hvor der er tid til at kigge hinanden dybt i øjnene? Besøg Blåvand Kur og Spa og få en weekend fuld af romantik. Wellnessophold for to Wellnessophold med behandlinger Udover at nyde godt af saunaer, bassiner og dampbade kan I også bestille tid til behandlinger.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og opholdet kan kombineres med lækker mad på Høfde 4 eller en masse fede aktiviteter, attraktioner og oplevelser i og omkring Blåvand. Vi glæder os til at tage i mod jer og give jer en oplevelse i vores fantastiske feriepark, som I sent vil glemme. Køb et gavekort lige her.

Foruden spa og wellness byder de fem hoteller hver især på forskellige attraktive faciliteter. Et af hotellerne ligger tæt på hele 16 golfbaner. Et andet hotel har Vesterhavets eneste badebro inden for rækkevidde. Et tredje hotel gør meget ud af at bruge de gode lokale råvarer i deres lækre menuer. Spørgsmålet er, hvad du og kæresten lægger mest vægt på? Under alle omstændigheder kan I godt begynde at drømme allerede nu. Luk øjnene og forestil dig et afslappende spa ophold fra ende til anden. Forestil dig jeres lækre værelse med bløde senge og en fantastisk udsigt. Forestil dig at gå hen i hotellets restaurant morgen og aften og få serveret små, frisklavede delikatesser. Og forestil dig selve spa-oplevelsen. Iført bløde badekåber futter du og dit livs lys rundt blandt bassiner med varmt vand og bobler, saunaer og dampbade, konstant omgivet af skønne dufte og lyden af rislende vand. Måske snupper I en omgang motion eller en healende massage, inden I igen smider jer og slapper af i de magelige liggestole.

spa ophold jyllands

De 10 bedste spahoteller i Jylland - Tripadvisor

dyrenes beskyttelse internat

Høfde4 tilbyder mad med tanke for sæsonens og lokalområdets egne råvarer, og det franske og nordiske køkken er fusioneret i en ren symfoni af lækre kvalitetsretter, der sætter prikken over i'et på en dag fuld af dejlige oplevelser. Luksus wellnessophold Det er altså en samlet pakke at bestille et ophold på Hvidbjerg Strand. En pakke der indeholder alt, hvad man kan ønske sig i form at forkælelse og velvære til både krop, sind og smagsløg – og så er det hele endda til en super skarp pris! Wellnesscenteret er inkluderet i prisen på fiskerhusene, alle vores hytter, strandvillaerne og lejligheder på strandhotellet. Derfor er det frit for at vælge hvilken form for overnatning, der tiltaler dig mest. Flere af fiskerhusene er udstyret med spa, og alle huse og hytterne henvender sig til både familier, der drømmer om sjov og spas, og parret der trænger til en romantisk weekend i tosomhedens tegn. Det er altid muligt at tilkøbe den lækre morgenmad på Høfde4 – læs mere her! Wellnessophold med børn Selv de mindste i familien kan have brug for at slappe af og få stimuleret de sanser, der normalt ikke bliver stimuleret.

  • Jagt og fiskeri randers 10
  • De 10 bedste spahoteller i Jylland - Tripadvisor
  • Jem og fix hjørring
  • Nadja (Besat af Bad Boys) | SE og HØR
  • Tag på wellnessophold midt i Jyllands smukke natur.

Disse spaferiesteder i Jylland tillader generelt kæledyr: Det er altid bedst at ringe på forhånd og bekræfte specifikke politikker vedrørende kæledyr før dit ophold. Er der nogen spaferiesteder i Jylland, der tilbyder gratis morgenmad? Der er gratis morgenmad på følgende spaferiesteder i Jylland: Hvilke spaferiesteder i Jylland har gratis parkering? Disse spaferiesteder i Jylland har gratis parkering:

  1. Claus holm skærebræt photo
  2. Fly københavn århus cimber