Dmi Hvide Sande

September 7, 2021
  1. Dmi hvide sande sea

Temperaturen vil typisk ligge på et sted mellem 15 og et par og tyve grader afhængigt af vind og sol. Efterårsvejret i Hvide Sande I efteråret er vejret noget mere ustabilt og vådt i Hvide Sande, end det er i løbet af sommeren. Vestenvinden tager til og dage med regn eller byger bliver mere almindeligt og forventeligt end dage med tørt eller solrigt vejr. Der er desuden risiko for storm og uvejr med hård vind fra vest, som får havet til at stige. Vejret er derfor mere barskt og koldt på denne årstid og kræver som regel tykke jakker og halstørklæder ved en gåtur på stranden eller i gaderne. Vintervejret i Hvide Sande Vintervejret i Hvide Sande kan afhængigt af vinteren være lige så ustabilt og vådt som efterårsvejret. Som oftest er vinden frisk til hård, ligesom byger og regn flere dage i træk er meget almindeligt med køligere temperaturer end i efteråret. Dog er der også mulighed for dage med sol, frost og sne med en let til frisk vind, når vinteren arter sig fra sin bedste side. Tykke jakker og halstørklæder er dog med sikkerhed påkrævet, da temperaturen ofte ligger mellem frysepunktet og cirka 8 graders varme.

Dmi hvide sande sea

dmi hvide sante.fr

Søg ikke ly under træer. Undgå at bade eller at færdes på store, åbne områder som fodboldbaner, når lyn og torden nærmer sig. Du kan følge slaget gang her på DMI

En større samling af byger befinder sig i øjeblikket centralt over landet, og Djursland har lyn og torden. Bygerne driver langsomt med den relativt svage vind fra øst mod vest. Der kan dog hurtigt opstå nye spontane byger andre steder i landet, men i den sydøstlige del af Danmark skulle det dog holde mest tørt. Specifikt for Ringkøbing Skjern området Melder DMI om lokale skybrud og torden. Bygerne kan være ret kraftige og som sagt med torden. Den enkelte byge vil typisk kaste 5 til 15 mm nedbør af sig, hvilket er en god skylle men lige under kriteriet for skybrud som er mere end 15 mm regn på en halv time. Vær ekstra opmærksom på At lavtliggende områder som kældre, vejbaner og viadukter kan oversvømmes. Tilpas kørselshastigheden til sigtbarheds-forholdene og kør ikke ud i vand, hvor du ikke kan vurdere dybden. Tjek tagrender, nedløbsrør og afløbsriste nær din bolig. Luk vinduer og døre. Tordenvejr medfører risiko for lynbrande og fejl på elektriske systemer. Søg ly for tordenvejret indendørs eller i en bil med lukkede døre og vinduer.

  1. Dmi hvide sande byvejr
  2. Dmi solnedgang hvide sande
  3. Anmeldelse dræberne fra nibe

2 døgn frem Usikkerhedsinterval for temperatur, nedbør og vind. Få mere information om grafikken. Læs mere 3-9 døgn frem Vejrkort og radar Her finder du vejr, radar og lyn, lufttryk og nedbør, vind, vandstand, havtemperatur, strøm, bølger, glatføre samt satellit. Læs mere om Vejrkortet og de forskellige lag her. Vandstand Vandstand for målestationer i Danmark. Bemærk, at de automatiske prognoser kan afvige fra DMI´s varsler om forhøjet vandstand. Læs mere Statistik Statistik for den aktuelle måned de sidste fem år sammenholdt med normalen 1961-1990.

Højde = Tidevandshøjde ved høj- og lavvande (cm). Tider er dansk normaltid, sommertid tillægges en time. Senest opdateret: 24. maj 2020 kl. 05:25