Iphone Skærm Reparation

September 7, 2021
  1. Iphone skærm reparation video
  2. IPhone reparation Frederiksberg · DKs bedste & billigste reparationer
  3. Iphone skærm reparation date

Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig og give dig et tilbud på lige præcis den iPhone reparation du har brug for. Du er også meget velkommen til at kigge ind i vores butik i Holbæk til en uformel snak og tilbud på reparation af iPhone. Vi hjælper også mange omkring Kalundborg og Odsherred. Trænger du i stedet til lidt nyere og hurtigere model, men er i tvivl om hvilken iPhone du skal vælge, guider vi dig gerne til det rigtige valg. Du kan også få et bedre overblik over hvilke modeller vi ligger inde med og hvad en brugt iPhone koster ved klikke dig ind på vores side om brugte iPhones.

Iphone skærm reparation video

Vælg din reparation HDMI PORT UDSKIFTNING Hvis der intet billede er på skærmen, flimrer på skærmen, sort skærm, knækket HDMI port & fysisk overlast. HARDDISK REPARATION Hvis din disk ikke læses, blå skærm, fysisk overlast & langsom. STRØMFORSYNING DEFEKT Hvis din playstation ikke tændes, starter- og slukker efter 2 sek. CONSOL KNAPPER Hvis consol knapperne ikke virker. Optical Hvis cd'erne ikke læses, skubbes ud & forstoppet Blueray drev. FLÆKKET SKÆRM Hvis din skærm er flækket, sort skærm, utydelig billede, ingen touch-virkning & manglende funktionsevne. BATTERI DEFEKT Hvis dit Apple watch slukker hurtigt, mister hurtigt strøm & oplader ikke. Se priser >> Hvordan foregår det? Reparer din enhed ved 3 nemme trin Du er here Step 1. Fortæl os om dit problem Fortæl problemet grundigt så arbejdet bliver gjort grundigt Step 2. Få reparationsestimat Få overblik over prisen. Step 3. Aflever din enhed Aflever din enhed hos os, og få den tilbage senere Vores Fordele Vi kan fikse dit Hardware og Software problemer 2 Års Garanti for iPhone Reparationer Vi giver 2 års garanti på alle iPhones reparationer!

Vi ligger et stenkast fra Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro og man kan parkere lige foran butikken. Du finder vores hyggelige og velindrettede lille butik lige ved siden af McDonald's på Frederiksberg på Falkoner Allé og kan på få minutter gå over til Frederiksberg Centeret. Der er forskellige restauranter, caféer samt andre hyggelige butikker på hele butiksgaden hvor du nemt kan tilbringe tiden imens du venter på din iPhone reparation. Vi er altid klar til at hjælpe med at reparere din enhed, uanset om du har været uheldig med skærmen og har tabt din enhed uhensigtsmæssig, hvis du skal have skiftet batteriet på din smartphone eller tablet eller hvis du blot har nogle tvivlsspørgsmål. Vores teknikere har over 10 års erfaring og er de dygtigste indenfor faget – de sidder altid klar til at hjælpe dig og din enhed hurtigst muligt. Vi reparerer alle typer smartphones & tablets og klarer almindeligvis enhver reparation blot imens du venter – normalt tager det 20-30 minutter. Uanset om du skal have repareret din iPhone, Sony, Samsung, Huawei, OnePlus eller andet kan vi klare det og gør her kun brug af topkvalitet indenfor reservedele.

iphone skærm reparation 2

IPhone reparation Frederiksberg · DKs bedste & billigste reparationer

  1. Iphone skærm reparation download
  2. Iphone skærm reparation date
  3. Iphone skærm reparation software
  4. Iphone skærm reparation free
  5. Politirapporten sydsjælland og lolland falster 4
  6. Billige sommerhus til leje lyngby
  7. Autoriseret Apple værksted i København & Aalborg » StayOnline.dk
  8. Iphone skærm reparation plus

– Så vælg os! Hos iHero har vi altid gået op i at give alle vores kunder en god service, og vi bruger naturligvis kun de bedste reservedele til alle reparationer – Det kan du være helt sikker på. Udover at have serviceret flere tusinde privatkunder, har vi også udført reparationer for flere store danske virksomheder, forsikringsselskaber, Skoler og Kommuner. Find priser Vi sidder klar ved telefonen Mandag – Fredag 10:00 – 18:00 & Lørdag 10:00 – 15:00 Sidder du og har et spørgsmål, eller et problem med din Smartphone eller tablet, så tøv ikke med at ringe til vores supportteam på 28 23 91 94. Vores support har flere års erfaring med smartphones og tablets, og kender til stort set alle former for problemer med de fleste mærker og modeller. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Iphone skærm reparation date

**Batteriskift Løber din smartphone hurtigt tør for strøm på batteriet? Er den svær at oplade? Er det mest når den bliver brugt? Eller måske konstant? Der kan være flere forskellige årsager til, at din smartphone eller tablet mister hurtigere strøm end normalt. Den mest logiske forklaring vil være, at batteriet er slidt og bør udskiftes, men dette er desværre ikke altid den korrekte løsning. Der findes andre ting i en smartphone/tablet, som har indflydelse på netop dette. I vores butikker har vi kompetent personale og gennemtestede procedure til, at fastlægge den helt rigtige løsning for, at din enhed kan holde strøm igen. Vi testet din smartphone/tablet igennem og anbefaler derfor at du kommer ned i en af vores butikker og forhøre dig nærmere. Den gennemsnitlige tid for iPhone reparationer er på ca. 30 minutter, med forbehold for travlhed. Diagnose (ved vandskade) modregnes ved evt. reparation. Vi reparerer skærme med kvalitets reservedele og giver derfor op til 5 års garanti. Lodninger/DATA Vi kan tilbyde stort set alle bundkortreparationer, dog ikke udbedring af CPU/RAM fejl på iPhones og smartphones.

Vind, vejr, slidtage og uheld er blot nogle af de ting, der kan beskadige en iPhone. Søger du akut en iPhone reparation, sidder vi klar til at håndtere din enhed. Vi bestræber os på at have det mest almindelige reparationsudstyr og reservedele på lager, så vi kan udføre reparationen med det samme. Nogle af de mest almindelige skader, som vi udfører, inkluderer udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap, udskiftning af mikrofon Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra Apple herunder: iPhone 4 iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C iPhone 5S iPhone SE iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone 6S iPhone 6S Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X iPhone XS iPhone 11 iPhone 11 Pro Ejer du en af ovenstående enheder, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Altid korte reparationstider og laaang garanti Når du vælger at få din smartphone repareret ved os, får du en lang række fordele som er svære at matche andre steder.

Telerepair tilbyder professionel, hurtig og sikker iPhone reparation på Frederiksberg, hvor du altid er velkommen i vores butik, som ligger nemt tilgængelig i hjertet af Frederiksberg. Indenfor de anviste åbningstider står vi seks dage om ugen klar med et smil på læben for, at hjælpe dig med en iPhone reparation på Frederiksberg, i nærheden af Valby og Vanløse. Alle borgere og flere virksomheder på Frederiksberg har i årevis haft glæde af vores butik, hvor vi hurtigt, billigst og bedst udfører mange forskellige typer af reparationer for alle vores glade, tilfredse og trofaste kunder. Ved alle reparationer, med få undtagelser, medgiver vi altid 2 års garanti på udførte reparationer som din tryghed for en sikker og god oplevelse! iPhone reparation Frederiksberg – reparation mens du venter Telerepair er placeret i hjertet af Frederiksberg, midt på Falkoner Allé, så det er nemt tilgængeligt både i bil og der er derudover ganske gode muligheder for offentlig transport med både tog, metro og bus.

  1. Velfærdsstaten under pres
  2. Tisser i bukserne movie
  3. Paradise hotel sæson 2.0