Alene Hjemme 1

September 8, 2021
  1. Alene hjemme 1.6
  2. Alene hjemme 1.4
  3. Alene hjemme 1 0

Du kan se alle de sjove facts i galleriet herunder: Sjove facts om Alene Hjemme-filmen (den første) 1) McCallister-familiens gigantiske palæ ligger i virkeligheden på 671 Lincoln Avenue i Winnetk, Illinois – og er forståelig nok blevet lidt af en turistattraktion. Huset er næsten 400 kvadratmeter stort. (Foto: All Over) 1 / 21 2) Rollen som den snu Kevin McCallister blev skrevet specifikt til Macaulay Culkin. 2 / 21 3) Det var faktisk husets rigtige stue, køkken og trappe, der blev brugt under optagelserne til "Alene Hjemme". 3 / 21 4) Ægteparret John og Cynthia Abendshien ejede huset under optagelserne i begyndelsen af 1990'erne og solgte det i 2012 til en pris på $1, 585 millioner. 5 / 21 5) Kevins træhus i haven blev bygget inden optagelserne – og bagefter revet ned igen. 6 / 21 6) Hele filmen blev filmet i Chicago-området – også scenerne i Paris. Scenerne, der skal forestille lufthavnen i Paris, er således filmet i O'Hare International Airport. 7 / 21 7) Scenen, hvor lille Kevin løber igennem en oversvømmet kælder, blev ikke filmet i en kælder.

Alene hjemme 1.6

alene hjemme 1 11

Alene hjemme 1.4

Scenen blev faktisk optaget i en skole-svømmehal. 9 / 21 8) Robert de Niro blev faktisk tilbudt rollen som banditten Harry Lime, men afslog. 10 / 21 9) Joe Pesci, som spillede banditten Marv, forsøgte at holde sig væk fra lille Macaulay Culkin på settet – på den måde håbede skuespilleren, at Macaulay ville blive bange for ham, så scenerne i filmen ville virke mere oprigtige. 11 / 21 10) Det er en ægte tarantel, som lusker rundt på Daniel Sterns ansigt. Skuespilleren forlangte dog, at scenen med det ækle dyr kun skulle optages én gang. Det famøse skrig var dog ikke noget, som Daniel Stern udbrød, mens at edderkoppen sad på ham. Skriget ville nemlig have skræmt det stakkels væsen og derfor mimede han skriget, som efterfølgende blev lagt på i lydstudiet. 13 / 21 11) Hvis du havde håbet at se hele gangster-filmen, som undervejs hjælper Kevin med at skræmme tyvene væk, så bliver du skuffet. Filmen, der i "Alene Hjemme" blev kaldt "Angels With Filthy Souls", findes nemlig ikke i virkeligheden.

Jeg sad i stuen og så fjernsyn med min dejlig varm kiggede på fjernsyn og så en uhyggelig film, men den var faktisk lidt sjov. Jeg sad og så, men lige pludselig bankede det på døren. Jeg fik et chok og jeg tænkte hvad skal jeg gøre. Han råbte om hjælp. Jeg listede stile roligt op til mit værelse og kiggede ned, der stod en mand, han blødte på armen. Jeg turde ikke åbne døren han gik. Jeg var bange jeg liggede i min seng ligepludselig tænkte at jeg kunne følge efter ham, men jeg var bange. Det var vinter og det var koldt. Der er skov derude, jeg tænkte ligemeget jeg tog varmt tøj på og gik ud med min lygte. Jeg fulgte efter blødspor han gik langt ind i skoven jeg var bange og rystted jeg gik, men ligepludslig så jeg ham, han kom imod mig.

ude og hjemme strikkeopskrifter

Alene hjemme 1 0

  1. Den politiske kandestøber - Wikipedia, den frie encyklopædi
  2. Alene hjemme 1 2017
  3. Min søsters børn alene hjemme
  4. Alene hjemme 1 2
  5. Alene hjemme 1 2 3
  6. Alene hjemme 1 netflix

I dag er det præcis 27 år siden, at "Alene Hjemme" fik premiere herhjemme – og det fejrer vi på SE og HØR med at give dig 16 sjove og finurlige facts om filmen, som du (måske) ikke vidste. Det er ikke rigtig jul, før at vi har hilst på Kevin McCallister og oplevet, hvordan han overmander to indbrudstyve med hjælp fra blandt andet julekugler, søm, to spande maling – og en tarantel. Læs også Opdagede du dette i "Alene Hjemme"? JA… Trump medvirkede i "Alene Hjemme"… OG har vundet filmpris Og i dag er det faktisk præcis 27 år siden, at danskerne for første gang mødte den snu dreng. I dag er det nemlig 27 år siden, at mega-successen "Alene Hjemme" fik premiere i de danske biografer. Filmen blev på rekordtid en kæmpesucces – både herhjemme og i hjemlandet USA – og den gjorde lille Kevin til allemandseje. Siden er filmen trofast blevet genudsendt stort set hvert år i dansk TV. Og vi kan heller ikke lade være med at skrive lidt om den populære komediefilm. "Alene Hjemme"-stjerne fanger noget KLAMT – nu går hans video verden rundt Sådan ser 'Alene Hjemme'-Kevin ud i dag Derfor har vi i anledning af premieredagsjubilæet fundet 16 sjove og finurlige facts om filmen, som du (måske) ikke vidste.

alene hjemme 1.0

14 / 21 12) I første omgang var det ikke meningen, at den "onde" mand med skovlen skulle medvirke. Men han blev tilføjet til manuskriptet, fordi man mente, at filmen ville have godt af en ekstra dosis sentimentalitet. 15 / 21 13) Kevins famøse sætning "You guys give up, or are you thirsty for more? " stod ikke i manuskriptet, men var noget, som Macaulay Culkin selv fandt på. 17 / 21 14) "Alene Hjemme" var så populær i sit hjemland USA, at den fortsatte med at gå i forskellige amerikanske biografer helt frem til juni måned året efter. 18 / 21 15) Filmen lå nummer 1 på den såkaldte "box office"-liste i hele 12 uger og kunne endda prale med at ende i Guinness Rekordbog som komediefilmen med den største indtjening – filmen har tjent svimlende $476. 684. 675 på verdensplan. 19 / 21 16) Den ikoniske filmplakat med en skrigende Kevin McCallister var inspireret af Edvard Munch-maleriet "Skriget". 21 / 21 Sjove facts om Alene Hjemme-filmen (den første)

Så er den set. Det skete under tvang, men gik dog ind i salen med åbent sind da man ind imellem bliver overrasket - især over film, man har skepsis over for. Det skete fx med the Artist. Men det skete så absolut ikke med denne film. Historien er virkelig kedelig, og når der endelig skete noget blev det ødelagt af dårlige replikker, frygteligt overspillet skuespil af voksne og ikke specielt overbevisende fremførsler af børneskuespillerne. - Man siger, at selv ikke den bedste skuespiller kan hæve niveauet, hvis modspil og manus er elendigt.. Det må siges at være korrekt. Flere scener er rip-off af - surprise - Alene Hjemme-filmene og 9 ud af 10 morsomme indslag faldt fuldstændigt til jorden, da det føltes som om der blev læst op direkte fra manuskriptet.. hvis der altså overhovedet er brugt tid på at udarbejde et sådant. Bevares, jeg er da rigtig nok ikke et barn, og derfor ikke som sådan decideret målgruppen for denne film. Men det var langt de fleste andre til stede i salen, og ikke én gang oplevede jeg et hjerteligt grin over filmens forsøg på morsomheder, eller ægte spænding når forbryderne foldede sig ud.