Bang Og Olufsen Højttalere

September 8, 2021
  1. Besøg Bang & Olufsen i Aalborg (Vingaardsgade 16-20)

Vores kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Fortæl os om problemet, så sørger vi for resten. Nye produkter Beovision Harmony Designet til at give dig den ultimative biografoplevelse med perfekt billede og lyd. De tre højttalerkanaler giver en kraftfuld stereo-oplevelse. Oplev TV'et Beovision Harmony Beosound Stage Kraftfuld soundbar, der giver dit TV stor Bang & Olufsen lyd. Med fire bashøjttalere og i alt elleve højttalerenheder er der ikke brug for en ekstra subwoofer. Oplev soundbaren Beosound Stage Beosound A1 2nd Gen En unik, vandtæt Bluetooth-højttaler - perfekt til at tage med udenfor. Nu med Alexa assistent, Bluetooth 5. 1 og tre indbyggede mikrofoner, så den også kan bruges som speakerphone. Oplev højttaleren Beosound A1 2nd Gen Om Bang & Olufsen Aalborg Velkommen til din lokale Bang & Olufsen forhandler, som tager hånd om alle dine produktrelaterede behov. Vi tilbyder en imødekommende, hjælpsom og afslappet atmosfære i butikken, uanset om du søger tips til at udvide produktoplevelsen, vejledning i køb af nyt eller bare gerne vil se vores højttalere, tv'er, musiksystemer m. m.

Besøg Bang & Olufsen i Aalborg (Vingaardsgade 16-20)

Hos Bang & Olufsen i Silkeborg finder du et stort udvalg af B&O højttalere som er kendt for deres fantastiske lyd og smukke design – Vi hjælper dig med at vælge de rigtige højttalere. Se vores udvalg af unikke B og O højttalere herunder. Tilbud BeoLit 17 DKK 4. 000, 00 DKK 3. 200, 00 B&O Højttaler hos Bang og Olufsen Silkeborg Bang og Olufsen er efterhånden blevet synonym med højttalere af højeste kvalitet og det med med god grund. En højttalere fra det struer-baserede, danske firma er nemlig lig med en udsøgt lydoplevelse, hver eneste gang du benytter det. Har man først benyttet en B og O højttaler, vil det være meget svært at gå tilbage til noget andet. Der er ingen firmaer på markedet, som kombinerer lyd og design med helt samme finesse, som det gøres med en højttaler fra B&O. Når der udsendes lyd af en sådan kvalitet, vil det være svært eller umuligt efterfølgende at gå tilbage til noget af lavere kvalitet. Sådan er det med alt her i livet og sådan er det også med højttalere. Bang og Olufsen højttalere fra Silkeborg Hos Bang og Olufsen i Silkeborg er vi eksperter i B&O Højttalere.

Kig ind i butikken, og se den imponerende nye trådløse BeoLab 18 højttaler, det nyskabende BeoSound Essence musiksystem eller det bevægende BeoVision Avant tv. Besøg os, når du synes, eller bestil en produktdemonstration i butikken. Du er velkommen til at kontakte os på eller Vi glæder os til at se dig.

  • Hvad skal man gøre, når en person dør?
  • Hvor mange grundstoffer er der
  • Han herred efterskole viggo
  • B&O højttalere - Få fantastisk lyd i unikt design med B og O højttalere
  • Råd søges: Rengøringstjanser og bofæller : Denmark
  • Nykøbing mors kirke
  • Erhvervskonto | I tvivl om, hvad du skal vælge? | Danske Bank
  • Claus elming kæreste
  • Hvad er parlamentarisme hospital
  • Bogstaver til dør | Køb de populære dørbogstaver online | Sundleg.dk
  • Makita 18V Li-Ion Hækkeklipper, løs enhed DUH523Z
  • Opskrift - brændende kærlighed - den helt klassiske | Mad | DR

Deres vision er en om, at lytteren skal omgives af, og indhyldes i lyd, således at lytteren opnår et niveau af indlevelse, som ikke findes andre steder. Bang og Olufsen højttalere tilbyder den reneste oplevelse du finder på markedet. Hjælp til opsætning Står du og skal købe et par nye B&O højttalere, men er i tvivl om opsætningen af disse. Så står vi altid klar med både råd, vejledning og en hjælpende hånd. Vi kan hjælpe med at integrere B&O i dit hjem, så det er kompatibelt med langt de fleste teknologier og mærker af tilbehør. BeoPlay Højttalere I 2012 blev der lanceret en nye serie kaldet BeoPlay og herunder en del BeoPlay højttalere. Som navnet antyder er der tale om en mere legesyg udgave af de klassiske B&O højttalere – i en prisklasse hvor det meste af Danmark har råd til at være med. Denne karakteriseres er et unikt brand indenfor højttalere og karakteriseres ved at være en premium brand for den digitale generation. I denne serie kombineres en glimrende performance med en legesyg tilgang til det moderne liv, et liv der foregår mere og mere på farten.

Den rette placering af en BeoLab 18 eller BeoLab 19 i stuen har nemlig stor betydning for ydeevnen. Så hvis du ønsker det, sørger vi for den optimale specialinstallation. Større skræddersyede løsninger Uanset om du ønsker en Bang & Olufsen hjemmebiograf eller BeoLink opsætning, der giver mulighed for musik i alle rum, kan vi skræddersy installationen til netop dit hjem. Vores lokale eksperter undersøger akustikken, kabelføringen og den øvrige elektronik i dit hjem for at finde den bedste måde at forvandle dine daglige omgivelser på. Udvalgte samarbejdspartnere Vi arbejder kun sammen med markedets førende home automation-eksperter, herunder Lutron, Busch-Jaeger, LK Schneider og Crestron. Dette sikrer en solid teknisk support samt muligheden for at integrere stort set ethvert home automation-system i din Bang & Olufsen opsætning. Bang & Olufsen Service Vi udfører kun installationer og vedligeholdelse, der lever op til Bang & Olufsens høje standarder. Klik for at udvide denne beskrivelse, og fortsæt med at læse Klik for at minimere denne beskrivelse Når du køber et Bang & Olufsen produkt i en af vores butikker, gør vores kompetente butikspersonale deres yderste for at levere den bedst tænkelige service.

Vi vurderer løbende det arbejde, vores serviceteknikere og samarbejdspartnere udfører, for at sikre optimal kvalitet og total Bang & Olufsen certificering. Industriførende standardgaranti Klik for at udvide denne beskrivelse, og fortsæt med at læse Klik for at minimere denne beskrivelse At købe et Bang & Olufsen produkt er en sikker og varig investering. Alle nye Bang & Olufsen produkter købt i en af vores butikker er naturligvis omfattet af mindst tre års garanti, og alle istandsatte produkter købt i butikken leveres med en specialgaranti. Kontakt os endelig med spørgsmål vedrørende garantien, uanset om produktet er nyt eller brugt. Vores installatører står klar Klik for at udvide denne beskrivelse, og fortsæt med at læse Klik for at minimere denne beskrivelse Hvis dit produkt kræver installation, står vores dygtige installatører klar til at skjule kabler og anvender de bedste materialer til at integrere den perfekte opsætning i dit hjem. Hurtig reparation Klik for at udvide denne beskrivelse, og fortsæt med at læse Klik for at minimere denne beskrivelse Hvis du mod forventning oplever problemer med produktet, skal du blot kontakte os – så sørger vi for en hurtig, men grundig reparation.

Der er i sandhed tale om statement højttalere. BeoLab højttalere BeoLab højttalere er det vildeste man kan opnå indenfor højttalere. Her er der ingen smalle steder. I denne serie af højttalere handler det om én ting, kvalitet. Disse B & O højttalere er som man kender dem fra det danske kvalitetsbrand, de er eksklusive, de er innovative og de er verdens bedste – der findes ikke andre mærker i verden, som kombinerer design og lydkvalitet på samme måde som det sker ved B & O højttalere. I denne kategori finder du naturligvis også de famøse BeoLab 90. Denne tour de force indenfor højttalerteknologi blæste alt og alle omkuld da de først ankom i 2015. Disse højttalere satte standarden for, hvad der var muligt indenfor højttalerteknologi og gør det til stadighed i dag. Det er generelt hvad der kendetegner denne kategori af B&O Højttalere – villigheden til at imponere, til at udfordre hvad man troede var muligt og kvaliteten til at lave et produkt, som er noget folk vil tale om i år fremadrettet.

Beosound Stage har elleve højttalerenheder, der hver drives af sin egen forstærker. Resultatet er en perfekt dyb og fyldig oplevelse. Med vores Dolby Atmos soundbar giver vi nu alle mulighed for at opleve Bang & Olufsen lyd hjemme i stuen, da den fungerer sammen med alle TV, der understøtter HDMI ARC. Skræddersyede løsninger Vores eksperter i Aalborg står klar til at installere den perfekte, skræddersyede Bang & Olufsen oplevelse i dit hjem. Uanset om du ønsker det komplette home automation-system eller en fuldt integreret surround sound-opsætning, har vi løsningen til netop dine behov. Vi hjælper med alt fra indledende rådgivning til endelig implementering. Vores mål er ganske enkelt optimal brugervenlighed via din Bang & Olufsen fjernbetjening. Den helt rigtige opsætning For det meste kan en forventningsfuld kunde næsten ikke vente med at pakke sit Bang & Olufsen produkt ud og installere det, når det ankommer til kundens hjem. Det forstår vi fuldt ud, men vil stadig gerne tilbyde professionel hjælp til hurtig og optimal placering, lydindstilling og indretning.