Bt..Dk

September 8, 2021
  1. Bt.dk det vi taler om
  2. Bt.dk det vi taler om podcast

Klik på piletasten i øverste hjørne af din browser. Klik for at køre den overførte fil. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Kør. Ved at vælge at køre denne overførte fil accepterer du Microsoft Serviceaftale og Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Installation gælder for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Download begyndte ikke? Prøv igen

Bt.dk det vi taler om

På rekrutteringssiden arbejder vi primært med Executive Search. Disse stillinger vises ikke. Som supplement til dette har vi ofte en række ledende stillinger eller stillinger på specialistniveau på vores hjemmeside. Du kan søge stillingerne direkte ved at benytte linket "opret ansøgning" under hver stilling, der er nævnt. LOHFF har mange års ekspertise i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet over chef og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere. Læs mere Vores rådgivningsydelser er alle individuelt tilpassede og vores metoder er mangfoldige og situationstilpassede. Køb og salg af virksomheder LOHFF formidler kontakt mulige købere af virksomheder. Ofte i forbindelse med et generationsskifte. Rådgivning Forretning-Politik Rådgivning mod forretningsmæssige og politiske mål. Via lobbyisme påvirker vi de relevante beslutningstagere. Direktør- og Lederbank Kandidaterne i vores Direktør- og Lederbank indgår som en del af søgegrundlaget i forbindelse med løsning af Executive Search opgaver.

Håber at at kommer tilbage til det gamle bt en gang. En avis med en mængde synspunkter, der, i en grad er nærsynet på blot de grønneste stær.

Produkter – B. T. – Ocast B. vil være det bedste og største populære digitale nyhedsmedie, så vi kan tilbyde jer landets højeste reach, og markedets mest attraktive annonceplaceringer og -formater. Med bannerannoncering på eksponerer du dit budskab på et af Danmarks mest populære nyhedssites. Du kan arbejde med forskellige annonceformater som fx top- eller stickybanner, eller du kan dominere hele platformen med et wallpaper eller vores nye formater top- og interscroll. Brug bannereksponering til at skabe awareness og branding. Det virker også som call to action – med et klik kan du sende kunder direkte ind i din online butik eller til dit nyhedsbrevs sign-up. Vi kan segmentere dine visninger. Du kan integrere lyd og film. Intet behøver at være standard, og vi hjælper gerne med nye idéer.

Spreder SCAMlink via deres nyheder! Jeg læser da nyhederne så derfor 2 stjerner 8/10 er ligegyldige nyheder 🤣 Men det aller største minus er at de har et link til en scamhjmmeside som nu har kostet mig 500kr. Mange tak BT -. -' Latterlig kundeservice Latterlig kundeservice. For over en måned blev der fra BTs side lovet, at de ville tilbagebetale de penge de "uretmæssigt" havde trukket i flere måneder. Plus-abonnement var opsagt i prøvemåneden - hvilket jeg har på mail. Men nu påstår de, at det ikke er rigtigt. Nu ved jeg da, at jeg aldrig skal have noget med den avis at gøre mere. Kun den seneste anmeldelse tæller med i virksomhedens TrustScore Koger suppe på et søm Overskrifter på forsiden oversælger helt vildt. BT leverer ikke varen. Overskriften er meget bred og lægger op til at være interessant for et flertal, men når man læser artiklen bliver det hurtigt snævret ind til kun at være relevant for en brøkdel. BT koger suppe på et søm. Havde tegnet et abonnement. Havde tegnet et abonnement.

Vælger at opsige dette ved afslutningen af perioden. Har et tilgodehavende, som jeg skulle have igen. Desværre må jeg rykke for dette tilgodehavende flere gange! Lxxxx avis Du kan ikke få de penge retur som BT trækker for deres avis uretmæssigt nej dem skal man nu ringe 3 gang til uden og ha fået en øre, når man så siger man kommer forbi og låner af deres inventar så siger de at det kan man ikke, watch me. 24 kroner? Jeg blev utrolig skuffet da jeg idag købte min første bt avis i mange år i lufthavnen og så var den bare så tynd og kedelig? 24 kroner for det, Så hellere give 24 kroner for metro ekspressen som er gratis. Please... bare en overskrift der ikke er click-bait relateret Som overskriften siger, så er 99% af alle overskrifter på click-bait overskrifter - Det er simpelthen til at brække sig over. Lav en konkurrence for journalisterne hvor de i 24 timer ikke må lave en click-bait overskrift.... der bliver godt nok tomt på siden så. Dårligste service der findes I gågaden i Nykøbing Sj.

Bt.dk det vi taler om podcast

bt dk nyheder

stod en smart sælger og solgte os et 3 mdr. abonnement, vi skulle betale 549, - og ville få 200 kr. på gavekort til Sweetdeal. Fint tilbud, hvis man da lige fik det. Jeg har skrevet til kundeservice, intet svar, så nu har jeg opsagt det, hvilket de heller ikke gider bekræfte. På grund af deres måde at behandle kunderne på har jeg filmet hele opsigelsen på via deres hjemmeside. Gode nyheder Som bosat i udlandet er det altid BT vi vælger når der skal læses nyheder. Kan ikke opsige abonnement. Det er utrolig nemt at blive abonnement, - men for mig og end til videre umuligt at komme ud af igen. Jeg har 2 gange i september opsagt mit abonnement, men de hæver penge for fortsat abonnement og der bliver ikke svaret på henvendelser til BT kundeservice, - vil politiets bedrageri afdeling mon hjælpe med at komme ud!? USTABIL LEVERING Som virksomhed abonnere vi på BT, det er dyrt, flere gange om året udebliver avisen, igen i dag, ingen info hvorfor, blot en lap papir på vi ik får den og vi kan søge info i KUNDEUNIVERS/DRIFTS STATUS, hvor der står alting er normalt, HVILKET det så ikke er når vi ik får den avis vi har betalt for, DÅRLIG SERVICE Det kunne ha været så godt efterhånden en utrolig trist avis, det kunne virkelig ha været godt.

  • Screening for tarmkræft job
  • Bt.dk det vi taler om podcast
  • Bt.dk avis
  • Det tredje øje 10
  • Mindsteløn under 18 mois
bt.dk det vi taler om live bt.dk

"BT" omdirigeres hertil. For andre betydninger af BT, se BT (flertydig). Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. B. T. Generelle informationer Type Dagblad Hovedsæde København Oprindelsesland Danmark Grundlagt 31. august 1916 Ejer(e) De Persgroep Udgiver Berlingske Media Redaktør Michael Dyrby Format Tabloid Sprog Dansk Andet Websted v d r BT-huset i Kristen Bernikows Gade B. T. er en dansk tabloidavis, der udgives af Berlingske Media. B. blev grundlagt i 1916 af Henry Hellssen med den østrig-ungarske avis ' Az Est ' som forbillede. Formatet var halvt så stort som fx Berlingske Tidende og let at håndtere. Den typografiske opsætning var anderledes og mere tillokkende end andre avisers. Avisen bestod især af korte, kontante nyheder, og artiklerne var illustreret med dominerende tegninger og fotografier. I 2008, uge 6, var oplaget 83. 300. B. -Centralen lå fra 1913 til 1977 på Rådhuspladsen 55 i København.