Postmand Per Dansk

September 7, 2021

I en episode er der en længere version af denne bil, transporteres personer og gods og er kendt med bogstaverne "Pat 2". Fra det fjerde serie, vises denne bil igen, men nu som en gul skolebus. Teknisk Information [ redigér | redigér wikikode] Camera: Sony HDW-F900 Film negative format (mm/video inches): Printed film format / 70 mm Størrelsesratio: 1. 44: 1 Eksterne links (engelsk) [ redigér | redigér wikikode]

Postmand per dansk sprog

  1. Postmand per dansk dak
  2. Postmand per dansk lyrics
  3. Rejs til england
  4. Stone island butik københavn
  5. Postmand per lyrics dansk
  6. Nikita klæstrup bryster
  7. Postmand per dansk tale
  8. Træpiller 8 mm

☺️ Hvad jeg hedder? Jeg hedder Nicoline? 😂❤️ Ja, men hvor skal jeg skrive til dig henne? 😉 View more Må jeg få dit nummer? Alexander Kretzmann Next

postmand per dansk tale

Postmand Per Information Genre børneserie Skabt af John Cunliffe Skrevet af John Cunliffe Ivor Wood Spilletid 15 minuter Sprog Synkronisering på dansk Sæsoner og afsnit Antal sæsoner 8 Antal afsnit 196 Produktion Produktionsland Det Forenede Kongerige Instruktør Ivor Wood Udsendt Oprindelig kanal BBC One Status Serie er afsluttet Musik Komponist bag kendingsmelodi Bryan Daly Links Officiel hjemmeside Postmand Per på IMDb (engelsk) Information med symbolet hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds. [ redigér på Wikidata] Postmand Per ( engelsk: Postman Pat el. Pat Clifton) er en britisk stop-motion -serie omhandlende et postbud ved navn Postmand Per. Historien foregår i den (fiktive) landsby Grønnedal (eng. Greendale) i Yorkshire, baseret på den eksisterende landsby Longsleddale i Cumbria. I serien henvises også til en fiktiv storby kaldet Pencaster. Oprindelse [ redigér | redigér wikikode] Den oprindelige serie blev lanceret i 1981 i England. Den første sæson havde tretten episoder på 15 minutter hver.

postmand per dansk jul

Serien blev synkroniseret i hebraisk. I Østrig hedder serien "Postbote Pat", der udsendes af ORF, og synkroniseret på tysk. Den spanske * Baskerlandet kender den serie af ETB 1, hvor serien hedder Patria postaria og er synkroniseret på baskisk I Sverige kender de ham som "Postis Pär" og bliver vist på både Nickelodeon og TV4, begge på svensk. Produktion [ redigér | redigér wikikode] Serien blev produceret i 1981 af Woodland Animations. I 1991-1997 blev arbejdet med HT Entertainment. Sidstnævnte kaldes nu Entertainment Rights, der har i tidens løb overtaget Woodland. Entertainment Rights er til dato den der laver serien. Trivia [ redigér | redigér wikikode] I de første otte episoder af den første serie var der et krone-lignende emblem på Postmand Pers røde bil, der svarede til logoet for det britiske postvæsen " Royal Mail ". Efter "Royal Mail" gav sin velsignelse til programmet til at bruge deres logo, er dette emblem erstattet af det officielle logo for "Royal Mail". Pers røde bil har nummerplade "Pat 1".

Postmand per dansk da

Serien bliver synkroniseret i japansk. I Italien blev Il Postino Pat udsendt af "RaiSat Ragazze station" men siden september 2006 på "Raitre". Telewizja Polska sendte serien i Poland under navnet: Listonosz Pat. Pieter Post er navnet på serien i Nederlandene og Belgien og er synkroniseret på nederlandsk og indtalt af Marnix Kappers I Norge er han kendt som Postmann Pat og serien er genudsendt flere gange af NRK. Serien blev første gang læste, men er nu synkroniseret. Seere i Island, kender serien som Pósturinn Páll, hvor serien på den offentlige kanal " Sjónvarpið " udsendes. YLE2 sender i Finland serien under navnet: Postimies Pate. Finnerne har den ære som eneste land til at kunne købe den første serie på VHS. Der udsendes (af kabelkanal HBC) nyere episoder I USA. Tilsyneladende er den oprindelige episoder, med originale træk og britiske accenter. Indien har den originale serie i programmet " Half Billet Express ", hvor andre børne serier kan ses. Pat-e Postchi er navnet på den serie i Israel, hvor han blev vist i 80'erne og 90'erne.

level 1 Den var i Odense i starten af nullerne. "... Han kører ud med bomber sprænger folk i stumper Postmand Per er en meget farlig mand.. " level 2 "her er Per Postmand Per I sin bil med sin lille missil" Eller noget i den retning. Jeg kan sgu ikke helt huske det. Så generelt er dem, der var børn i 00'erne bare opvokset med meget syg humør level 1 Her er Per, Postmand Per i sin bil med sin lille kat Emil. Han slikker lidt på katten, Emil vil ikke ha' det Postmand Per er en meget gusten mand Postmand Per, onanér i sin bil med sin lille kat Emil. Bilen står i tomgang Emil han får en omgang Postmand Per er en meget vammel mand Hvorfor er det jeg kan huske det her lort efter 30 år, men stadig ikke kan huske mine aftaler med tandlægen eller hvem der skal laves aftensmad derhjemme? level 2 Nogle ar på sjælen forlader os aldrig, og bliver med os det meste af livet indtil vi søger og finder den fred, som vi inderst inde higer efter, men de fleste af os aldrig opnår. Og så shitposter vi på reddit.

postmand per dansk pizza

Pastor Timms) - Grønnedals sognepræst Kate (eng Katy Pottage) - Skolebørn og søsteren til Tom Tom (eng. Tom Pottage) - Skolebørn og broren til Kate Sara Grøn (eng Sarah Gilbertson) - Skolebørn og datteren til Gertrud Grøn Postmand Per i verden [ redigér | redigér wikikode] I Storbritannien blev serien udsendt som Postman Pat og udsendt af Nickelodeon Jr. (tidligere BBC) I Skotland. Ud over den originale serie sendes der en gælisk version som hedder: Padraig Post. (udsendes af BBC Skotland) I New Zealand er serien sendt 5. februar 2007 og udsendes af TV2 på engelsk, siden 2005 har der været planer om at sende episoder i Maori. I Catalonien, Her blev serien udsendt under navnet: Pat el carter, på det catalanske TV3 (Televisió de Catalunya). I Australien, Serien blev i sin oprindelige version vist på Cartoon Network og ABC Kids. I Japan er rettighederne til at sende serien solgt til den lokale Disney kanal, hvorved der blev sat en stopper for spekulationer om, hvorvidt serien kunne blive vist, fordi Postmand Per med kun har tre fingre og en tommelfinger, kunne opfattes som et Yakuza -symbol (Yakuza er en japansk mafialignende organisation).

Det er åbenbart meget almindeligt at glemme alting fra før man er ~15 år. level 2 Jeg gad godt og vide hvad mine forældre gik rundt og sang i 70'erne, for de har sikkert sunget ligeså forskruede ting level 1 Er der nogen der kan svare mig hvordan børn over hele landet har gjort lignende ting i børnehaven uden internet level 2 Der må have været en eller andens storebror, der havde lært den i skolen af en af de store, og så bredte den sig bare som en steppebrand.

level 1 Eller var børnene i Ribe omegn bare fucked i årene 2003-2006? Nja, det var det samme i nordsjælland i 90erne level 2 Måske var alle børn i Danmark bare fucked på det tidspunkt level 2 Og her sad jeg og tænkte, er jyderne altid lidt bagud, det har du jo så fint bekræftet level 1 Mener jeg også vi sang i start 90'erne... Jeg kan i alle fald huske den fra min folkeskoletid. level 2 Samme her, gjorde vi også i trekantsområdet i 90'erne. level 1 'Postmand Per, onaner', i sin bil med sin lille kat Emil... ' level 2 Han kører rundt med damer, og spermer på deres ærmer.. level 2 Han får sperm på snuden, kan ik' se ud af ruden. Postmand Per er en meget uartig mand. level 1 Tysker her, som arbejdede i en dansk børnehave 2005-2010. Jeg lærte denne version inden jeg nogensinde hørte den rigtige. Sammen med Lucia der blev skudt af en pebernød og den lille kattekilling med en pil i røven. level 2 Den med kattekillingen fik mig altid til at tude snot level 1 Det er sjovt hvordan mange voksne, især forældre, har den her underlige forestilling om at børn er søde og uskyldige.