Dansk Minecraft Server | Dansk Bistro Cafe Pie Server

September 8, 2021
  1. Dansk minecraft survival server
  2. Dansk minecraft server version 1
  3. Dansk minecraft server 1.8.8

Vi har besluttet os for at åbne den op for andre danskere, som sidder og mangler en finpudset server til at spille med deres venner, eller eventuelt møde nye, i en orginal minecraft oplevelse. På er hverken raiding, griefing eller pvp tilladt (dog er pvp slået til). Vi forventer et fredeligt spil mellem danskere der har lyst til at advancere sammen. Vi har diverse kommandoer, som vi mener giver den bedste oplevelse, og samtidig går lidt ud over den sædvanlige singleplayer. Disse kommandoer indenholder blandt andet: - At teleportere til folk - Sætte et hjem, samt gå til hjem - Sæt et warp, og brug andres warps (Koster ingame-penge, som man får for at være aktiv, og vote) - Gå til spawn Som princip er -og kommer der ikke nogle måder at få items på udover det sædvanlige grind. Der kommer måske et VIP i fremtiden så man kan støtte serveren, men det kører med samme princip. **Nether vil blive opdateret til 1. 16 når det kommer ud. Byg derfor ikke for meget i nether. **Hvis du har spørgsmål, så join vores discord!

Dansk minecraft survival server

Dansk hyggeserver hvor vi spiller meget forskelligt, men mest CS:GO ◽ Spil med venner ◽ Mød nye mennesker ◽ Chat ◽ Trading ◽ Musik En dansk community server for alle der gerne vil game, snakke og hygge og få nye venner. Vil du snakke om alt og intet og dele de mest saftige memes? Så smut ned i vores afløb! Vi spiller endda Dungeons and Dragons! Andre spil vi også spiller inkluderer: - CS:GO - League of Legends - Minecraft - GTA - Valorant - Overwatch Vær med og hyg! En KitPvP server med et twist af det ukendte, som ikke er set før, en server som er skabt til noget nyt, en server der er skabt til udvikling, en server der er skabt til dig. Halløjsa på den her server kan du få din hel egen discord server gratis, det kraver bare at du inviter dine venner 😉 Mere info hvis du Joiner vi har bare lavet en bette server som vi gerne vil ha nogle flere big booty bitches i:))) så join da lige vores super dejlige server ik brrbrr Danish Community er en dansk discord server med formål at samle folk.

Dansk minecraft server version 1

Dansk minecraft server 1.8.8

Udover at fokusere på at ranke op, kan man også få sit eget plot i plot-verdenen, hvor man kan bygge sit hjem. Alle medlemmer som joiner inden d. 01-03-2020 får en velkomst-sum på 5 millioner til at komme igang, ved at kontakte Prardomas så snart i kommer ind;-) En lille dansk fællesskab server der kører 1. 4, Facebook: 46. 105. 54. 234:25603 Discord:) Whitelist ansøgning: Connect to this Minecraft 1. 4 server using the ip 46. 234:25603 En 1. 8 - 1. 15 ny minecraft server med et indbydende faction koncept! Vi stræber efter at skabe en god faction server, med alle de nødvendige muligheder som gør en faction server fornøjelig og spændende at spille på. Connect to this Minecraft Unknown server using the ip Lidt om Quanity: Quanity er en dansk KitPvP server med et super fedt rumtema. Vi er meget fokuseret på, at alle kan have det sjovt på serveren - der er derfor både noget for konkurrencemennesker, og mere casual spillere. Features: - Avanceret elo-system - Meteornedslag (med loot) - Duels (1 vs 1) - Personlige rumskibe - Battle Pass (gratis/betalt) - Månedlige præmier (Top Elo) Survival, Creative, SkyBlock, KitPVP, SkyBlock, Minigames and more... Connect to this Minecraft 1.

  • Dansk minecraft server 2003
  • Dansk minecraft server kitpvp
  • Minecraft server dansk freakyville ip
  • Køleskab til campingvogn 40
  • Minecraft server dansk ip 2019
  • Minecraft dansk pvp server
  • Bedste danske minecraft server
  • Dansk minecraft