Pædagogisk Assistent Uddannelse

September 7, 2021

Du har også adgang til mange spændende mellemlange videregående uddannelser som fx pædagog eller socialrådgiver. Du vil opleve, at du på disse uddannelser har en klar fordel, når du kommer med en baggrund som pædagogisk assistent. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for videreuddannelse, kan du kontakte vores vejledere, der kan hjælpe dig videre. Du kan også tage kurser og efteruddannelser på Social- og Sundhedsskolen Fyns videreuddannelsesafdeling. Du kan se kursuskataloget her. Hvis det er under 14 måneder siden, du er gået ud af 9. klasse, kan du kombinere uddannelsen til pædagogisk assistent med en studentereksamen. Det hedder EUX Velfærd, og du kan læse mere om det her. Uddannelsen til pædagogisk assistent kan også være et solidt afsæt for at videreuddanne sig til pædagog eller socialrådgiver.

Pædagogisk assistent uddannelse

Du har styr på dit liv - fordi uddannelsen har gjort dig klogere på virkeligheden Uddannelsen til Pædagogisk assistent tager 2 år, 1 måneder og 2 uger + grundforløb. Som Pædagogisk assistent kommer du til at arbejde med børn og unge eller voksne med særlige behov. Det er et arbejde, som stiller krav til dig personligt og til din faglige viden. Du skal fx motivere, støtte og yde omsorg, og du skal have fokus på udvikling og trivsel i form af leg og aktiviteter. En pædagogisk assistent kan få job i fx dag- og døgninstitutioner, vuggestuer, børnehaver, dagpleje, på skoler, i SFO og andre pædagogiske tilbud for børn. Du kan også arbejde med voksne handicappede i botilbud og lignende. ↓ Tillykke! Du er nu uddannet Pædagogisk assistent Iframe content Pernille var den eneste i vennekredsen, der ikke valgte gymnasiet. Pernille tog i stedet en pædagogisk assistentuddannelse på SOSU Nord. I dag læser hun videre til pædagog og derefter vil hun tage en kandidat i Læring og forandringsprocessor, for på sigt at blive leder indenfor det pædagogiske område.

  • Pædagogisk assistant uddannelse programs
  • Coaching uddannelse
  • Pædagogisk assistent uddannelse løn
  • SE LISTEN: Så meget koster det at ringe til udlandet - TV 2
  • Pædagogisk assistant uddannelse test
  • Mick øgendahl og de store forfattere
  • Pædagogisk assistent uddannelse
  • Udvandringen til amerika
  • Drikkedunk quick flip med sugerør fra sistema i en flot transparent lilla farve
  • Nikolaj & Piloterne 2020 – Kedelhuset Silkeborg
  • Pædagogisk assistent | SosuNord.dk | SOSU Nord
  • Pædagogisk assistant uddannelse e

Pædagogisk assistant uddannelse certification

Du har viden om kost og motion, så du kan være med til at sikre sundhed og trivsel i dit arbejde. Pædagogiske assistenter arbejder typisk i vuggestue, børnehave eller på bo- og opholdssteder. Uanset hvor du arbejder, får du en arbejdsdag, hvor du har stor betydning for andre menneskers liv. Pædagogiske assistenter har gode muligheder for at videreuddanne sig og mange oplever, at deres erfaring fra praksis er en stor fordel på deres nye uddannelse. Som Pædagogisk assistent kan du søge direkte ind på: Pædagoguddannelsen. Med enkelte suppleringsfag får du flere muligheder og kan uddanne dig til; Socialrådgiver Psykomotorisk terapeut Katastrofe- og risikomanager. Grundforløb 1 og Grundforløb 2 søger du via Du søger om optagelse på hovedforløbet i den kommune, hvor du gerne vil være elev. Få et overblik over datoer for uddannelsesstart og ansøgningsfrister her Du kan søge om SU på Grundforløb 1 og Grundforløb 2. Du finder link til SU her På hovedforløbet får du elevløn. Det er FOA, der forhandler overenskomster for SOSU- og PAU-elever.

  1. Hvad er fnat movie
  2. Store danske virksomheder
  3. De fyrretyve århus
  4. Skønheden og udyret film danske stemmer