Jydske Vestkysten Esbjerg – Jydskevestkystens Modeshow, Norgesgade 1, Esbjerg (2020)

September 7, 2021
  1. Britannia esbjerg

Her bor vi Hvem er vi Velkommen til Esbjerg Forsorgshjem Forsorgshjemmet i Esbjerg modtager mænd og kvinder over 18 år. Der er tale om hjemløse, ofte misbrugende personer, og misbruget kan være kombineret med en psykisk sygdom. Forsorgshjemmet er forpligtet til at optage personer, der har behov for hjælp på akut basis. Der modtages borgere fra hele landet.

Britannia esbjerg

Og selv om svaret er og var ment vittigt, er der en sandhed i det, som flere af seniormedarbejderne med stolthed konstaterer: – Vi er stabile, og vi er dem med færrest sygedage. Mette Ljungqvist, Bente Højbjerg Petersen, Torkild Vagner og Merete Zebitz er nogle af de seniormed- arbejdere, der indledte 2. kapitel på arbejdsmarkedet hos Wellvita efter ellers at have sagt farvel til stillinger som henholdsvis folkeskolelærer, områdechef i et ingeniørfirma, med- arbejder i offshorefirma og direk- tionssekretær/teamleder. Fælles for dem alle er, at tiden som pensionist enten blev for lang eller for ensom. – Når du har revet den samme ha- ve, jeg ved ikke hvor mange gange, og pudset de samme vinduer, så er det ikke sjovt mere. Jeg gik på efter- løn som 62-årig, og da jeg blev 65, var jeg ved at få pip, siger Bente Høj- siger hun. Ud over fordelene ved, at de selv tilrettelægger deres arbejdstid i et job, hvor de har en meget høj grad af selvbestemmelse, er der den helt elementære tilfredsstillelse ved at vide, at der er brug for én.

  • Regionalt → Læs de seneste nyheder her | jv.dk
  • Wellvitas grå guld - Jydske Vestkysten 12.05.15
  • Global funk flyverdragt medium
  • Jydske vestkysten esbjerg
  • Jydske Vestkysten - Denmark - Esbjerg - Danish
  • Spil mindcraft

Esbjerg Gittes Grillbar i Nyhavnsgade havde klokken cirka 12. 30 onsdag åbent og flere spisende gæster. Det strider mod regeringens forbud, som trådte i kraft onsdag klokken 10. 00. Foto: Ken Mathiesen Hos Syd- og Sønderjyllands Politi oplyste man onsdag eftermiddag, at man i kredsen i alt har haft otte tilfælde, hvor man med vejledning og dialog er kommet i overensstemmelse med de nye lukkeregler. En af disse sager var fra Esbjerg. Esbjerg: Dronning Margrethe sagde tirsdag aften til de danskere, som ikke følger myndighedernes anvisning, at de ikke kan være det bekendt. Forinden havde statsminister Mette Frederiksen (S) strammet skruen yderligere for at forhindre udbredelsen af den frygtede virus. Blandt andet skulle en lang række butikker, forretninger, spisesteder, caféer og indkøbscentre lukke med virkning fra onsdag formiddag klokken 10. 00, meddelte regeringschefen. JydskeVestkysten valgte derfor fra middagstid onsdag og et par timer frem at køre en tur gennem Esbjerg for at kigge nærmere på, hvor dygtige de esbjergensiske forretningsdrivende var til at efterleve statsministerens og regeringens nye forbudsvåben i kampen mod smitte med coronavirus.

jydskevestkysten esbjerg adresse