Skuespillerne I Badehotellet

September 7, 2021
  1. Se videoen: Stjernerne fra Badehotellet sender sanghilsen - Avisen.dk
  2. Skuespillere i badehotellet 2019
  3. Her er de nye ansigter på 'Badehotellet' – Ekstra Bladet
  4. Hvad hedder skuespillerne i badehotellet
  5. Skuespillerne afslører: Seks ting, du ikke vidste om 'Badehotellet' | BT Film, TV og Streaming - www.bt.dk

Foto: Katrine Emilie Andersen »Hvis de vil have mig med, er jeg klar på en tur mere i manegen. « Og så har vi endelig en åbning for et muligt comeback på 'Badehotellet'. Ena Spottag spillede i de første mange sæsoner kokkepigen M artha. Sidste år sprang hun dog fra for at arbejde på Aalborg Teater, men hvis muligheden opstår, er hun klar til at vende tilbage til 'Badehotellet'. »Det er nok ikke mig, der bestemmer det, men hvis de vil lege igen, og det kan passe med det andet, jeg laver, tager jeg hjertens gerne forbi badehotellet og/eller nakker et par nazister i Aalborg, « skriver hun i en sms til B. T.

Se videoen: Stjernerne fra Badehotellet sender sanghilsen - Avisen.dk

Hør forfatternes forklaring på aftenens plot-twist og find ud af, hvordan skuespillerne reagerede på det. Advarsel: Dele af handlingen fra femte afsnit af 'Badehotellet' afsløres i denne artikel. De seneste fire mandage har seerne kunnet følge den spirende romantik imellem Alice Frigh (Anette Støvelbæk) og den joviale fabriksejer Johan Ramsing (spillet af Rasmus Botoft). Det så langt om længe ud til, at overklassefruen havde fundet kærligheden. Men sådan gik det ikke. For i sæsonens femte afsnit viste det sig, at Johan Ramsing var en gemen svindler, der havde snydt stakkels fru Frigh for 50. 000 kroner. Og nu er han tilsyneladende over alle bjerge med pengene. Skuespillerne anede ikke, at Botoft spillede svindler På 'Badehotellet' får skuespillerne kun manuskript for et afsnit ad gangen, inden de begynder indspilningerne. Derfor blev Rasmus Botoft og Anette Støvelbæk noget chokerede, da de pludselig læste, at Johan Ramsing havde snydt fru Frigh. - Jeg blev virkelig overrasket. Jeg synes faktisk, det er enormt elegant, at det lykkedes forfatterne at overraske selv os, der spiller rollerne, siger Rasmus Botoft.

Skuespillere i badehotellet 2019

Så er syvende sæson af 'Badehotellet' slut. Hvilke skuespillere er klar på en sæson mere? B. T. har spurgt holdet, og der er søreme mulighed for comeback til en gammel kending. »Du kan tro, jeg er klar. Molly er en trofast sjæl. Hun følger til dørs. Det var jo hendes hotel, « lyder det fra Bodil Jørgensen, der altså som den første melder sig klar til en ny sæson af 'Badehotellet' som hotellets rare bedstemor Molly Andersen. Også Amalie Dollerup, der spiller Amanda Berggren i 'Badehotellet', og som i den seneste sæson har overtaget styringen af hotellet, melder sig klar til en ny omgang: »Ja, jeg håber også på en sæson mere. Amanda er kun lige kommet i gang med at bestyre hotellet, og udfordringer er der jo nok af. Det passer hende godt. « Anne Louise Hassing, der spiller Amalie Dollerups tv-mor Fru Therese Madsen, vil også gerne være med. Hun håber især på flere scener med ægtemanden, Grosserer Madsen (Lars Ranthe): »Ja, og det lægger da også op til, at der godt kunne komme en (sæson) mere.

  • Hvornår kommer Game of Thrones sæson 8? HBO afslører det
  • Hvem er skuespillerne i badehotellet
  • Skuespiller i badehotellet 2017
  • Skuespillere vidste intet, da 'Badehotellet' tog en uventet drejning - TV 2

Her er de nye ansigter på 'Badehotellet' – Ekstra Bladet

Den 31-årige skuespiller og filminstruktør erkender, at det måske lidt er den omvendte rækkefølge, han tager tingene i. - Det her er da klart et skridt op, griner Aske Bang, men bliver så seriøs. - Jeg kan godt lide at favne det hele, og jeg synes, at det fedt at være med i 'Badehotellet'. Som skuespiller er det altid spændende at lave periodestykker, hvor man dykker ned og fordyber sig i en bestemt tid. Og virkelig fedt at lave noget, som folk ser, siger han. - Det har været skidehyggeligt at være med på 'Badehotellet', siger Aske Bang, der spiller rollen som Jan Larsen. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix De er også nye på hotellet Troels Malling Thaarup spiller den lokal politibetjent fra Skagen, Folmer Gregersen, i 'Badehotellet'. Foto: TV2

hvad hedder skuespillerne i badehotellet

Hvad hedder skuespillerne i badehotellet

Fredag d. 17. jan. 2020 - kl. 21:52 Velkendte danske skuespillere og en enkelt tysk af slagsen tjekker ind på det populære hotel Aske Bang, Rasmus Botoft og Lucia Vinde Dirchsen er alle nye ansigter i 'Badehotellet'. Hør dem fortælle, hvordan det er at komme ind i syvende sæson. Video/redigering: Tariq Mikkel Khan/Henrik Houlberg Fru Frigh, fru Andersen og grosserer Madsen er tilbage, når TV2 27. januar blænder op for endnu en omgang 'Badehotellet'. Men der er også en række nye ansigter, der tjekker ind på det nordjyske hotel på kanten af Vesterhavet i sommeren 1940, som er det år syvende sæson af den populære serie udspiller sig i. Krigen raser i Europa, Danmark er besat og tyskerne truer sommeridyllen på Andersens Badehotel, men der er også kærlighed og amoriner i luften. Det sørger blandt andre farmaceut Johan Ramsing for. Han spilles af 'Badehotellet'-debutanten Rasmus Botoft. - Det har været så nemt og naturligt at komme ind på holdet. Mange af de andre skuespillere har spillet sammen her i mange år, hvilket er ret unikt for en dansk tv-serie, men os nye er blevet taget så godt imod.

skuespillerne i badehotellet 2020

Skuespillerne afslører: Seks ting, du ikke vidste om 'Badehotellet' | BT Film, TV og Streaming - www.bt.dk

Du kan se eller gense de tidligere sæsoner af 'Badehotellet' på TV 2 PLAY.

skuespillere i badehotellet sæson 7