Wm Håndbold Herrer 2017

September 8, 2021
  1. Wm håndbold herrer 2017 draft

Danmark: Lasse Møller 11, Magnus Saugstrup 8, Jonathan Würtz 6, Mathias Bitsch 5, Frederik Ladefoged 3, Lasse Nikolajsen 2, Sebastian Augustinussen 2, Aaron Mensing 1 Spanien: Daniel Dujshebaev 8, Aleix Gomez Abello 7, Jose Maria Coloma 5, Kauldi Odriozola 5, Juan Munoz de la Pena 4, Josep Folques Ortiz 3, Francisco Castro Pena 2, Manuel Ledo Mendez 2, Antonio Bazan Legasa 1, David Fernandez Alonso 1, Jaime Fernandez 1 Bitsch fik også udlignet til 27-27 for Danmark efterfølgende i den hektiske slutfase. Lasse Møller hamrede Danmark foran igen. Der blev udlignet fra spansk side, inden Mathias Bitsch bragte Danmark foran 29-28 med ti minutter igen. Tre scoringer i træk bragte dig Spanien foran med to mål, men det var tæt til sidste fløjt. Med tre minutter igen var Danmark bagud 32-33, men Frederik Ladefoged fik udlignet fra stregen. Med få sekunder tilbage var Danmark foran 34-33, men Spanien fik udlignet, hvorefter Danmark fik tildelt et straffekast, da Spanien dækkede op i feltet. I sidste sekund misbrugte Lasse Møller muligheden, og finalen skulle derfor ud i forlængelse.