Siemens Opvaskemaskine Fejl E24

September 7, 2021

Fejlkode e24 Siemens opvaskemaskine Når din Siemens opvaskemaskine melder fejlkode e24 indikerer det at maskinen har problemer med at tømme vandet ud af maskinen. I første omgang bør du rengøre og tømme bundsien - se evt. vores videoguide nedenfor, hvor vi gennemgår, hvordan du nemt renser bundsi i din Siemens opvaskemaskine. Har du renset bundsien og du stadig får fejlkode e24, så er det muligt at afløbsslangen er tilstoppet eller knækket. For at undersøge om det er tilfældet, stiller du programvælgeren på "Fra" og trækker stikket ud af stikkontakten. Kontrollér nu om afløbsslangen er trukket uden knæk. Herefter løsner du spændebåndet på vandlåsen og trækker afløbsslangen forsigtigt af. Vær opmærksom på, at der sandsynligvis vil løbe restvand ud, så hav eventuelt et håndklæde klar til at tørre op. Rengør nu afløbsslangen og vandlåsens studs. Hold nu enden på slangen ned i en spand og vælg programmet udpumpning. Slut afløbslangen til vandlåsen og kontrollér, at det hele er tæt. Hvis du både har renset bundsien og kontrolleret afløbsslangen som forklaret i trin 2 og du stadig får fejlkode e24, så er det muligt at fejlen skyldes en blokeret eller defekt afløbspumpe.

Siemens vaskemaskine fejl e24

  • Siemens opvaskemaskine fejl e24 2017
  • Donald trump ægtefælle
  • E24 fejl i Siemens opvaskemaskine

Siemens opvaskemaskine fejl e24 | Sådan løser du fejlkode e24

Løsn spændebåndet på vandlåsen, og træk forsigtigt afløbsslangen af (restvand). Rengør afløbsslangen og vandlåsens styretap. Hold afløbsslangen i en spand, og vælg programmet . Tilslut afløbsslangen til vandlåsen igen, og kontroller, om forbindelsen er tæt. Pumpe er tilstoppet af fremmedlegemer Rengør pumpe. Pas på: Det udløbende vand kan være meget varmt (fare for forbrænding). Stil programvælger på OFF (aus). Netstik trækkes ud. Åbn serviceklap og tag den aflade vand ud gennem tømningsslange, ellers ved at fjerne pumpelåg langsomt. Rengør indvendigt rum, gevind på pumpelåg og pumpehus (pumpevinge skal kunne dreje frit). Sæt pumpelåg i igen og skru det fast. Hæld 1 liter vand i sæberum til kontrol af tæthed og funktion. Kontroller tæthed og start så program udpumpning. E19 / F19 Varmetid overskredet E20 / F20 Uventet varme Nulstil maskinen ved at tænde og slukke for den. F21 Motor fejl. I de fleste tilfælde er det motorens kul der skal skiftes. Disse kulstifter sidder på hver sin side af motoren og kan nemt udskiftes.

siemens opvaskemaskine fejl e24 5

Siemens opvaskemaskine fejlkode e24

siemens opvaskemaskine fejl e24 manual

Se oversigt med Siemens hvidevare fejlkoder her!

Kommentarer på: Siemens opvaske maskine fejl e24 #1 18. jul 2015 Prøv at google det, så finder du nok ud af du selv kan løse det #2 Har jeg prøvet de videoer der er på youtube hjælper ikke på problemet! #4 Beholder der sidder sammen med der hvor der hældes afspænding i er helt brun og må små fedt klumper har lige pillet siden af, hvordan fanden for MSN tømt renset den? #5 Har du slangesikring på? Vi har oplevet at man skal skrue den af og trykke den ned igen, så virker det igen. #6 Hvor sider den? #7 på din hane/vandudtag #8 Og hvad gør jeg med den? #9 Hvis du har slange sikring på, så prøv og tryk slangen af og på.. Slangesikring gør hvis slangen ryger af, eller knækker osv. at den lukker for vandet, så du undgår vandskade #10 Når du har den af, skal du trykke på den i bunden, skru den på igen, tænd for vandet og tjek der kommer vand ud, sæt slangen på til sidst. #11 Der er ikke noget jeg kan trykke på nede i slangen når jeg skruer den af udover der sidder et lille rødt filter lignede ting i??

Drej maskinen "på bagsiden" eller på hovedet. Fjern bunddækslet på bunden. For at gøre dette skal du løsne låsen eller skrue skruerne ud. En afløbspumpe er fastgjort til cirkulationsenheden ved siden af ​​hinanden. Afbryd ledningerne fra det. Grib delen med din hånd og drej den mod uret. Kontroller alle pumpeåbninger for obstruktion. Kontroller samtidig drænrøret. Årsagen til udseendet af E24-ikonet på displayet kan ikke kun være blokeret. Nogle gange ophører løbehjulet med at rotere på grund af dårlig rotor ydeevne. Ved vandindtrængning vaskes fedtet ud af bøsningerne. Kontroller og smør delene. Brugere på fora rådes til at åbne og lukke bilens dør, mens de arbejder. Så koden slutter at brænde på resultattavlen, og du kan fortsætte med at vaske. Men selvom fejlen og nulstillingen løser det ikke problemet. Derefter er det nødvendigt med dyre reparationer. Hold dig til vores anbefalinger, og du vil selv kunne løse fejlen uden hjælp fra en mester. Sådan håndteres andre fejl Siemens opvaskemaskiner, læses i en separat artikel.

I videoen til rensning af bundsi, fortæller vi, hvordan du tilgår og renser afløbspumpen på ældre opvaskemaskiner - på nyere maskiner bør det ikke være nødvendigt. Har du renset afløbspumpen (eller konstateret, at det ikke er nødvendigt), er det sandsynligt, at afløbspumpen er defekt. Du kan købe en ny afløbspumpe til din Bosch opvaskemaskine her. Se også vores videoguides nedenfor, hvor vi gennemgår, hvordan du nemt selv kan udskifte opvaskemaskinens afløbspumpe. Generelle tips til rensning af bundsi Udskiftning af afløbspumpe i opvaskemaskine 1

  1. Folkekirkens nødhjælp indsamling 2020 aflyst