Trine Maria Ilsøe

September 8, 2021

"Alle omkring mig ved, at krimi- og retsområdet er det, jeg brænder allermest for, og jeg glæder mig helt afsindigt til at blive retskorrespondent i DR Nyheder. Jeg er meget ydmyg over for opgaven og ser det som et stort privilegium at få lov til at levere journalistik til DRs platforme, " forklarer Trine Maria Ilsøe. Ny på holdet Indholdschef i DR Nyheder Sandy French glæder sig også til det nye samarbejde. "Jeg er meget glad for at kunne byde Trine Maria Ilsøe velkommen på DRs korrespondenthold. Hun kommer med en enorm faglighed på rets- og sikkerhedsområdet, og jeg er overbevist om, at hendes store erfaring, analysekraft og formidlingstalent vil være til stor glæde for DRs lyttere, seere og brugere i mange år frem, siger hun. Trine Maria Ilsøe tiltræder sin nye stilling den 1. august 2015.

Trine maria ilsøe børn

  1. Trine maria ilsøe map
  2. Maya Ilsøe - Wikipedia, den frie encyklopædi
  3. Den bette cykelsmed story
  4. Trine maria ilsøe tørklæde
  5. Trine maria ilsøe forældre

Trine Maria Ilsøe er født i 1970 og bor i København med sin kæreste og to børn.

Trine maria ilsøe 2017

Hvorfor skifter du nu? Det var ikke bare noget, jeg tænkte over i fem minutter, det tog noget tid. Jeg blev journalist i en høj alder, jeg er stadigvæk sulten, og jeg synes stadig, at det er sjovt. Så jeg havde regnet med at være reporter i nogle år endnu. Men det var en stilling, jeg ikke kunne sige nej til. Kan du så forestille dig, at du vender tilbage og bliver krimi- og retsreporter igen på et tidspunkt? Nej, den dør har jeg lukket nu. Alene mistanken om, at jeg ved noget fra mit arbejde i PET, er nok til, at jeg vil være inhabil. Det er noget, jeg virkelig har brugt meget tid på at tænke igennem. Hvordan er det at sige farvel til et stofområde, som du har arbejdet med i mange år? Jeg gør det jo kun, fordi jeg får noget andet, jeg synes er superspændende at lave. Jeg er måske endnu tættere på terror og organiseret kriminalitet nu. Jeg bliver bare et andet led i fødekæden. Men selvfølgelig kommer jeg til at savne journalistikken og savsmuldet i manegen. Du kommer ind i en verden med 'særlige hensyn' og hemmelige klassificeringer.

trine maria ilsøe video

Kriminal- og retsområdet har altid været det Trine Maria Ilsøe interesserer sig mest for, og det har været omdrejningspunktet i det meste af hendes arbejdsliv. Hun interesserer sig for alle aspekter af emnet, uanset om det er blå-blink-vinklen, hvor man farer afsted til et gerningssted, en straffesag i byretten eller de mere retspolitiske historier. Du kan møde Trine Maria Ilsøe på alle DR 's platforme, når hun dækker kriminal- og retsområdet for DR Nyheder - uanset om det er i dækningen af større straffesager, når det handler om sikkerhed og terror, eller når der sker noget stort inden for hendes stofområde. Trine Maria Ilsøe læste jura i 90'erne, var kriminalreporter på Politiken i 00'erne og har derudover blandt andet arbejdet som kommunikationsrådgiver i Politiets Efterretningstjeneste (PET) og været særlig rådgiver i Justitsministeriet. I 2014 genoptog hun jurastudiet og blev i 2015 efter at have skrevet speciale om danske fremmedkrigere. Derudover har Trine Maria Ilsøe en tillægsuddannelse i journalistik fra DJH.

Trine Maria Ilsøe er DRs nye retskorrespondent. Hun afløser Claus Buhr, der fratrådte stillingen i foråret. (Foto: Lone Kröning Mogensen) Trine Maria Ilsøe er DRs nye retskorrespondent. Hun skal fremover følge kriminal- og retsområdet tæt, og et af hendes helt centrale arbejdsområder bliver spørgsmål og sager om sikkerhed og terror. Hun er den, DRs seere, lyttere og brugere for eksempel vil møde, når tragiske og bemærkelsesværdige retssager skal belyses, eller når advokaternes udlægninger skal forklares. PET og Justitsministeriet Trine Maria Ilsøe er 45 år og bor på Østerbro i København. Hun kommer fra en stilling som pressechef for sundheds- og omsorgsborgmesteren i Københavns Kommune. Hun har tidligere arbejdet som kriminalreporter på Politiken, kommunikationsrådgiver hos PET, og hun har også været særlig rådgiver for Morten Bødskov i Justitsministeriet. Det seneste halve år har hun skrevet juraspeciale om danske fremmedkrigere og om forholdet til dansk strafferet, så retsområdet er bestemt ikke nyt for hende.