Tømmermænd Tur-Retur

September 8, 2021
  1. Tømmermænd tur retur trailer

Tømmermænd tur/retur (2013) Instruktør: Todd Phillips. Genre: Komedie. Dansk Biograf Premiere: 31. maj 2013. Dansk DVD Premiere: 2. oktober 2013. Spilletid: 100 minutter. Budget: 103 millioner dollars. Indtjening: 351 millioner dollars. (Worldwide) Medvirkende: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, John Goodman, Heather Graham, Melissa McCarthy, Justin Bartha, Jeffrey Tambor. Efter et biluheld på motorvejen, hvor en giraf er indblandet, har Alan fremprovokeret så meget vrede hos sin familie, at farmand dør ved et slagtilfælde. Nu vil hele familien have Alan placeret på et behandlingshjem, og de eneste, som kan overbevise Alan, er hans tre venner Doug, Stu og Phil. Men gruppen når ikke langt på deres tur, før de bliver overfaldet af gangsteren Marshall. Det viser sig, at deres farlige kinesiske bekendte Chow har røvet en stor mængde guld fra netop Marshall. Nu har Alan, Phil og Stu tre dage til at finde Chow, ellers vil Doug blive henrettet. Så er tredje og eftersigende sidste del af Tømmermænd filmene blevet en realitet.

Tømmermænd tur retur trailer

Af nye navne er Melissa McCarthy (Bridesmaids) og John Goodman (The Big Lebowski) værd at bemærke. 'Tømmermænd tur-retur' er atter instrueret af Todd Phillips, mens de originale skuespillere, Ed Helms, Zach Galifianakis og Bradley Cooper, vender tilbage til rollerne, der gjorde dem berømte.

tømmermænd tur-return tømmermænd tur retur

Selv hvis jeg råbte 'det er noget lort, lad være med at gå ind og se den! ' ville folk tænke, 'Nå ja, han er bare en sur nar' eller 'Selvfølgelig er det noget lort, det ved vi da godt. ' Malker en succes Når jeg ikke gider anmelde 'Tømmermænd Tur-Retur' er det også fordi alle og enhver ved, at den er en del af en rutine, vi har vænnet os til. Vi ved at filmbranchen malker en succes. Vi ved, at hvis først en film, en komedie eller en actionfilm, har fået stor succes, så kommer der et par opfølgere - eller opkog. Ingen forventer noget særligt af de opkog, ikke andet at blive mindet om hvor sjov eller spændende eller vild 1'eren var. Ingen forventer, at nogen har anstrengt sig for at strikke en god film sammen. Røvirriterende gangster Præcis sådan en film er 'Tømmermænd Tur-Retur'. Jeg kan ikke engang komme i tanke om nogen anden film, der er så meget et opkog og som er så revnende ligeglad med om den rigtig fungerer eller ej, for folk ser den jo alligevel for at blive mindet om hvor sjov og vild 1'eren var.

  1. Film tømmermænd tur retur
  2. Tømmermænd tur retur trailer
  3. Ide møbler spisebord
  4. Tømmermænd tur-retour vers
  5. Valuta danske bank hæveautomat
  6. Galla kjoler billige
  7. Tømmermænd tur retur netflix
  8. Oplysningstiden | forfatterweb
  9. Stang til badeforhæng now
tømmermænd tur retur soundtrack
  1. Mgp 2019 hvornår slutter det
  2. Et dukkehjem film
  3. Pizza hc ørstedsvej
  4. Rejsekortet tank op program
  5. Puerto rico vejr