Dør Nr 13

September 8, 2021

Det er hele tiden sat på spidsen, så det virker, som om det hele er ved at brænde op. Før jeg dør, skal jeg ha' mere "Hellere brænde op end at brænde ud", som Lasse Storm selv synger på omkvædet til den længselsfulde single "Assistens". Sangen gentager muligvis mantraet om, at man skal lade noget brænde og dø, før man rigtig kan leve, og billedet er ikke helt fremmed, hvis man kigger på Lasses liv. For nogle år siden var forsangeren døden nær i et cykelstyrt, der kostede 36 sting i hovedet, indre blødninger og otte måneders skarp hovedpine. Sidste efterår lå han syg i en hel måned. Modgangen er til at tage at føle på, men alligevel bobler kreativiteten ufortrødent videre for Lasse Storm. – Jeg blev helt vildt syg hen over efteråret, men jeg skrev stadig sange, så da jeg var tilbage efter min sygdom, var der 10 nye sange. Så nåede vi at indspille fem af sangene, og så var det sådan "ok, nu er pladen der". Teksterne og musikken er en videreførelse af det, vi lavede på Krigere Uden Vaaben, men alt det, vi gjorde på ep'en, var kun begyndelsen på den her proces om at finde ind til kernen af det her band.

Dør nr 13 avril

De blev dannet i 2015, vandt KarriereKanonen i 2016, gav koncert på Roskilde Festival i 2017 og siden er det kun gået én vej for københavnske Dør Nr. 13: fremad! Bandet har på kort tid markeret sig som ét af Danmarks nye store musikhåb, og d. 31. oktober står de klar til at blæse jer omkuld med deres medrivende guitarpop på Loppen. ​ Med udgangspunkt i bands som Gasolin, Kliché, Sex Pistols og Stone Roses spiller Dør. Nr. 13 medrivende guitarpop med skramlede postpunk elementer på et hudløst ærligt og vedkommende nudansk. Det er uforfalskede sange, der går lige i hjertet, hjernen og fødderne. Siden den spæde start er bandet hurtigt gået fra at være en del af undergrunden til at opnå stor opmærksomhed bl. a. med radiohitsene E45 og Kollision. Sidstnævnte kunne også være titlen på bandets begyndelse, der på voldsom vis blev grundlagt, da forsanger Lasse Storm slog hovedet efter et voldsomt styrt på sin cykel, og måtte syes med 37 sting. I et halvt år kunne han intet, men hans venner hjalp ham med at finde tilbage til livet ved at lave musik, hvilket skabte så stærke bånd mellem dem, at de var nødt til at blive et band.

Band (Psykedelisk rock) tidl. Lasse Storms soloprojekt Dør nr. 13 er en gruppe, der blev dannet i Danmark. 374 afspilninger i radioen 358 afspilninger i radioen 339 afspilninger i radioen 280 afspilninger i radioen 187 afspilninger i radioen Samlet spilletid i radioen 0 10 20 30 jun 2019 jul aug sep okt nov dec jan 2020 feb mar apr maj Grafen viser alle afspilninger i DR's radiokanaler pr. uge det seneste år Henrik og pladepusherne Både Lasse Smed fra bandet Dør nr. 13 og Katinka synger og skriver på dansk, men hvad er deres yndlings dansksprogede album? Du får svaret når de er d... Break Beat To timer med det bedste fra P6 BEAT's pladehylde og med musiknyheder og daglige updates fra P6 BEAT-universet i selskab med din vært, Camilla Jane Lea...

  1. Dør nr 13 e45 lyrics
  2. Dør nr 13 youtube
  3. Dør nr 13 2011
  4. Roben & Knud – Verdens smukkeste duet Lyrics | Genius Lyrics
  5. Dør nr 13 mars
  6. Branddøre - Køb og salg af nye og brugte branddøre - Se priser her
dør nr 13 x factor

Og den her plade er den foreløbige kulmination på den proces. Afmagt på dansk På trods af fællesnævnere med danske rockbands som The Minds of 99 og Fribytterdrømme repræsenterer Dør Nr. 13 noget frisk på den danske rockscene. Både i kraft af deres formfuldendte rock, blandt andet spillet af tidligere bandmedlemmer fra Hymns from Nineveh og The Blue Van, men i særdeleshed også Lasse Storms tekstunivers. – Jeg vil rigtig gerne lave noget inkluderende. Jeg synes, at den bedste poesi har en klarhed, der taler til alle. Jeg synes også, det danske sprog er særligt, for det er et meget lille sprog, hvor man tit opnår mere, jo mindre man bruger. Men omvendt gør det ikke teksterne mindre vigtige, at det er et sprog, alle folk kan forstå. Så jeg går efter det enkle. Inspireret af den klare poesi forsøger Lasse Storms tekster både at favne den afmagt, man kan føle i det konstante møde med en verden i flammer, men samtidig også det håb, det kan afføde. Et eksempel på sidstnævnte er den optimistiske "Vilde Læber", som i dag har videopremiere.

Dør nr 13 koncert

Popular Dør nr. 13 songs E45 Dør nr. 13 Genfærd Show all songs by Dør nr. 13 Popular Dør nr. 13 albums Krigere uden vaaben 2017

dør nr 13 youtube

Ved siden af indgangen var der et stort ansigt som sagde nedsættende ting til forlystelsens besøgende. Thomas Eje stod bag stemmen. En kronologisk rækkefølge over indholdet af Dør Nr. 13: En kørestolsbundet patient startede med at advare om rædslen bag Dør Nr. 13 i et venteværelse til en lægeklinik. Herefter blev man transporteret igennem et kølerum med lig i bodybags hængende fra loftet. Et laboratorie fyldt med reagensglas med farvede væsker, samt en pige fanget i sådan et, og ofre udsat for eksperimenter fulgte herefter. I dette kapitel var der undervejs "interaktive" elementer, hvor man så patienter der manglede vigtige organer, men som ikke begge kunne reddes. En lang dunkel gang med stålgitre på siderne, hvorfra hænder rakte ud endte med en gigantisk rotte. Et kirkeagtigt rum med rød belysning hvor en spøgelsespige svævede rundt under loftet. Et stort mørkt rum, der mindede om en mose, indeholdte en hængt mand, en mand fanget i et bur (ligesom det man selv sad i) der sank ned i en beholder med indvolde når man passerede ham, en stor trolddomsbog på en endevæg, og en kirkegård.

Dør Nr. 13 var en vogntogsforlystelse i Københavns Tivoli der blev åbnet i 1995 og lukket igen i 2001. Forlystelsen var en opgradering af den tidligere forlystelse Den Blå Vogn og var også placeret samme sted. 13 blev skabt af United Exhibits Group [1] under ledelse af udstillingskunstneren Teit Ritzau, som havde et hold scenografer og special effects artister i ryggen, heriblandt tegneseriemaleren Paul Arne Kring. Temaet for forlystelsen var noget mere voldsom end de sædvanlige Tivoli spøgelsestoge med skeletter og hekse, da den foregik i et makabert hospital med onde kirurger og indvolde overalt. Man blev transporteret gennem "hospitalet" i en vogn der forestillede et bur. Indhold [ redigér | redigér wikikode] Dør Nr. 13 var på facaden udsmykket med et par special effects. Et stort blodskudt øje hang lige over indgangen og bevægede sig fra side til side efter folk. På den ene side af øjet hang der en stor kanyle, og på den anden side hang der et termometer fyldt med blod, der steg og faldt.

En verden i flammer Debutalbummet forsætter præcis, hvor ep'en Krigere Uden Vaaben slap. I forhold til sangteksterne kan det læses helt bogstaveligt, da ep'ens sidste linje samtidig er titlen på debutalbummet. Lasse Storms afsluttede ord på ep'ens sidste nummer "Kollision" lyder: "Rammerne sprænger, du' min verden i flammer – du' min verden i flammer". Således bindes projekterne sammen, og som forsangeren understreger, har den dystopiske titel flere betydninger: – "Verden i Flammer" er den linje, der sluttede vores ep, og vi bruger det lidt som et mantra for den personlige frihed. Alle de ting, man tror, man ved, og alle ens forestillinger om verden og sig selv – de kan holde os fastlåst på en måde. Den forestilling, du har om verden, kan holde dig nede. Nogle gange er det måske bedst bare at smide det på bålet og lade det brænde op. – På den anden side kommer albumtitlen Verden i flammer af, at jeg på en eller anden måde synes, at det er en beskrivelse af tidens tilstand. Det er, som om verden ændrer sig hele tiden, og man skal konstant forholde sig til den næste nye katastrofe.

  1. Sæson for god smag app
  2. Luca pizza københavn valley
  3. Praktiserende læge eddie nielsen